Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen !Vettem egy használt Orion DVD 3000 lejátszót, amin van USB csatlakozás is. Tudom, hogy ez a dvd lejátszó régi, de működik rajta minden és beolvassa az XviD avi fájlokat.
Amik nem ilyen fájlok, azokat meg megpróbálom átkonvertálni.Sajnos a HD videókat nem sikerül átkonvertálni. Pl letöltöm a youtube-ról a klippeket MP4 kiterjesztésben és ezeket hogyan tudom XviD avi ra konvertálni ?, milyen ingyenes és jó programot ajánlanátok ?
Én ezzel próbáltam : http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-AVI-Video-Converter.htm
De nem sikerül.
AVI lesz az MP4 fájlból, de nem játssza le és azt írja ki a lejátszó, hogy HD videó nem támogatott.
Gondolom, hogy az a baja, hogy hiába változik meg AVI ra a videó, ha attól még HD tömörítésű marad.Talán XviDre kellene az AVI mellett még konvertálni, vagy nem ?
köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- LED világítás a lakásban
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest