Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ttttt
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Flyviedo'98 FM TV-tuner kartyam, amit a regi gepemmel es w98-al viszonylag problemamentesen tudtam hasznalni. Most van egy uj gepem XP-vel es a kartya/program eleg ''bug''-osan mukodik. A regi w98-as programot nem tudtam feltelepiteni, hibauzenettel leall a setup. Az uj drivel es applikacio csomag a Lifeview holaprol XP-hez pedig szerintem eleg gyatran megy. Nem lehet codec-eket beallitani a felvetelekhez, nem kezeli az audio line in bemenetet a kartyanak, minden egyes felvetel utan ujra kell allitani a szinrendszert PAL-ra mert fekete feheren latom a kepeket, 640*480-as felvetel beallitasa mellett nem lehet az ablakot meretezni, stb... Szoval eleg gyenge egy eszkoz.
Azt kerdeznem, hogy letezik-e valami mas capture program ehhez a kartyahoz (Bt848/bt878 chip) amivel helyettesithetnem a meglevot? Jo lenne ha ugy hasznalhatnam a kartyat a gepben mind egy vieomagno, azaz idore programozhatnak felveteleket.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest