- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
guest
veterán
Udv!
Korabban szerzett tapasztalataim szerint lehetseges, hogy a programtarcsa koszolodott el. Ez egy tobb erintkezoparbol allo kuplungszerkezethez hasonlito megoldas, de lehet csuszofeluletu is. A koruk szerint vidaman elkoszolodhattak. Hogy ezek a tipusok ilyen vezerlessel vannak-e ellatva nem tudom, de egy komplett nagytakaritas biztos jot tenne.
Szia -
SLC
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nem igazán a PC hardver témakörbe illik a topic, amit most megnyitok, de a neten ehhez áll a legközelebb.
A PC-n kívül van egy pár cucc, aminek a tönkremenetele (főleg garon kívül) rettentő bosszúságot okoz, s néha a szervizek elég borsos áron (nem kevés esetben egy új berendezés áráért) javítanak - ez esetben csak a munkadíjat említem - , vagy nem vállalják a javítást.
Talán van pár egyén, aki valamikor ilyen területen dolgozott, olvassa a topicot, és hajlandó tapasztalatait a nagyközönség rendelkezésére bocsátani.
Ami miatt témát nyitok : van két videorecorder (viszonylag régiek) amelyeket meg kellene javítani. Az egyik egy Panasonic, amely az Orionnál lett összerakva (pontos tipusjelzést holnapra tudom megnézni), a hibája az, hogy bekapcsoláskor elkezd visszacsévélni, a számláló 3-4 fordulatot jelez lefelé, majd kikapcsol.
Hol kell a hiba forrását keresnem ?
(A visszacsévélő gomb nincs beragadva, bár a kezelő panelt még nem szedtem le.)
A másik egy hasonló korú Philips, de azt még nem vizsgáltam meg, tipus pontosítás holnapra.
A topic további célja a hasonló jellegű kérdések felvetése, ill. a fent említett polgárok válasza.
Aktív témák
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Fujifilm X
- Windows 11
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest