Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
zebrafish
tag
Tanárnő a gyerekekhez:
-Hát ez kész... ilyen hülye osztályt még nem láttam! Legaláb az osztály 80%-a megbukik évvégén matekból!! Mit nevetsz ezen Móricka?!
-De hisz nem is vagyunk annyian... -
zebrafish
tag
válasz
Apophis #2218 üzenetére
Nocsak...ezen csodálkozom. Lehet, hogy egy minimális szinten érteni kellene a dolgokhoz, hogy észre lehessen venni: totális marhaságokat irkál és fordít félre a srác. (Ja, nem vagyok fizikus, gimnáziumból vannak emlékeim)
pl: a szabadenergiát (ami egy rendszer energiaállapotára vonatkozik) ingyenenergiaként fordítani és értelmezni elég gáz.
[Szerkesztve] -
zebrafish
tag
Ajánlok figyelmetekbe egy oldalt:
Bővebben: link
Régen röhögtem ennyit
Érdemes elolvasni a szanalmas.hu-n a hozzászólásokat is, tényleg a könnyeim folytak....
Néhány idézet az oldalról:
''Ez természetesen ellentmond az energia-megmaradás törvényének, de mint az már oly sok tudományos alaptétel esetén is elõfordult, ez a tétel sem állja meg tovább a helyét a tudomány világában. Ezt még hivatalosan nem tanítják az iskolákban, de már nagyon sok kísérlet és találmány bizonyítja azt, hogy igenis több energiát vehetünk ki egy rendszerbõl, mint amennyit befektettünk, ha azt a rendszert megfelelõ módon építjük fel.''
''Az oldalaimon az angol ''free energy'' kifejezést ''ingyenenergia''-ként fordítom, a meglévõ nagyon kevés magyar irodalomban viszont ''szabadenergia''-ként fordítják. Nekem az ingyen szó jobban tetszik, mivel a szabadságunkat éppen azért veszítjük el, mert a mindennapi megélhetéshez fizetnünk kell.'' -
zebrafish
tag
ÁÁÁÁÁ segítség!!! A számítógép olvassa a gondolataimat! Veszélyben vannak az adataim, az életem
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest