Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Egyetértek, de én nem egyetemes igazságot írtam le, csak nagyjából azokat, amikkel nekem van személyes tapasztalatom, mivel a kérdés (kérés) is ez volt. Viszont az általánosan elfogadott dolog, hogy a Lypertek Tevi a kategóriájában egyik legjobbja ár/érték arányban és ez az én véleményem is. Airdotsom pedig volt. Még az olcsóbb sem éri meg az árát, a drágább meg főleg nem (mivel összeszerelésben és hangzásban is kritikán aluli). Ha meg valakinek nem számít a hang és összeszerelési minőség, akkor vegyen valami olcsóbbat.
Az a baj, hogy a neten is ugyanezek a problémák. TWS-el kevés hozzáértő ember foglalkozik és rengeteg a tévinformáció, valamint a szponzorált tartalom. Ezért is gondoltam, hogy mindegyik általam érdekesnek tartott TWS-t beszerzem és letesztelem magam a magasabb árkategóriában. A Souncore Liberty azért esett ki, mert szerintem nagyon ronda. Mondjuk olcsóbb kategóriában én is jókat hallottam a Haylou GT2-ről és a GT1 Plusról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest