Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Én bementem a sarki MM-be és felprobáltam kb 20-at, a major3-at találtam kedvemre valónak, telefonomrol több féle zenével teszteltem. Néztem 3x ennyiért is, de nem jött be a hangzása vagy kényelmetlen volt, vagy rgyszerűen szarul nézet ki(szerintem) Próbálj fel párat utána kiváncsi leszek megint a véleményedre.😁
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
A sonyt néztem én is elsőnek. Felvéve két nagy krumpli volt a fejemen. Tiszta gagyi műanyag az egész. Olyan mintha lógnak rajta minden már új korában. Hangzás nem volt rossz. A marshall igényesebb szebb és nem utolsó sorban jól szól. Sok nőn látok majort, jobban fehéret.
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
válasz
streetcsaba #1862 üzenetére
Ipaden csak,azon nincs.
-
aram01
nagyúr
Nem tudom érdekel e valakit itt vagy csak magamnak írogatok, de teszek egy próbát. Lementem az MM-be,szigorúan szétnézni. Felvettem teszteltem a hd4.40-et. Fogásra egy filléres kínai szarnak tűnt, hangra nem győzött meg. Nemrég adtam el a bose qs25-öm, csak még mielőtt valaki megtalálna. Nézelődtem és megláttAm a marshall major 3 bluetooth fülest [link] Meghallgattam a telefonomról és tetszett. Felhívtam a nejemet nagy volt a zsivaj a boltban de remekül hallottam, és ő is. Ennyi elég volt, megvettem. 100€ volt a rászánt keret a hd4.40 99€ volt ez meg 106 Egy pillanat alatt párositottam a telefonnal, most töltőn van. Tesztelni reggel fogom. Ami zavart hogy nincs hozzá töltő fej, csak kábel. Egy iPhone töltő fejjel töltöm most, remélem nem lesz gáz. Pár képet csináltam, sorry nem vagyok profi.
Koszonom a türelmeteket. -
aram01
nagyúr
Sziasztok
Kinéztem egy fülest, naponta kétszer félórát használnám erős városi hangzavarban. Elég sokat is telefonálok, és hihetetlenül zavar hogy alig hallok valamit a telefonból.
[link]
Véleményetek kérném vajon megfelelő e.
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest