Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Mi a véleményetek, kinek van tapasztalata ezzel a fülessel:
Sony WHCH700NBHa úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Forestjo
senior tag
válasz -szabi- #3617 üzenetére
Igen, fület körülvevő. Szerintem nagyon jól zár és csodás a hangminőség is.
A zajszűrés egész jó, bár nem tudom azokhoz a felső kategóriás fülesekhez viszonyítani, amikhez egyes vájtfülűek kritikusan teszik.
Amit ebben észrevettem, az a bekapcsolt zajszűréskor jelentkező szélzaj, ha erősebb a szél vagy úgy éri a mikrofonokat, akkor jelentősen felerősíti. Olyankor kikapcsolom és megoldódik a probléma. Jól szigetel maga a párna is.Direkt azért is vettem ezt, mert túlnyomórészt jókat írtak róla
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Forestjo
senior tag
válasz hyperspace #3681 üzenetére
Kinek mit jelent a "botrány" szó. Sajnos ezt is sokan használják a semmire.
Én is kb. 2 hónapja használok egy ilyen Sony-t, de sokakkal együtt botrányosnak nem mondanám.
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Forestjo
senior tag
Ezzel a kábellel lehet egy BT-os fülest is úgy használni, mint a sima fülest, tehát antennaként a beépített FM rádióhoz?
-
Forestjo
senior tag
Sony WH-CH700N -én ezt ajánlanám. Ez az eDigit-nél, és más helyeken nem olcsó, de az eMag-nál akciós, annyi mint a listád első típusa. Viszont ez zajszűrős, töltöttség kijelzős, és majdnem mindenki szerint nagyon szépen szól! Nem 20, hanem 35 órát bír. Összeszehasonlítottam más márkákkal, de ebben az árban én nem láttam ilyen tudású és minőségű cuccot!
Évekig használtam tízezres nagyságrendű fülest és bár nem vagyok vájtfülű, se milliomos, de azért ég és föld a kicsit a magasabb kategória is, főleg ha ennyire megéri az árát, mint ennél a Sonynál is.
-
Forestjo
senior tag
Én sokszor rendeltem már onnan zsír új dolgokat, eddig korrekt volt a bolt minden alkalommal.
Ami pedig a fülest illeti, úgy látom sajnos még a 20-30 ezer közötti kategória sem hoz jelentősebb minőségi élményt teljes árban. Ez a Sony egy árban magasabb lépcső, bőven 30 felett árulják a legtöbb helyen, nem véletlenül.
Magam részéről elsődlegesen azért mentem bele, mert a munkahelyre szerettem volna egy olyan fülest, ami szűri és elnyomja a gépek zaját és komfortosabbá teszi a melót. A korábbi egyszerű 14.000 körüli Philips erre képtelen volt és ehhez képest halk is. Ezt hallgatni egy élmény!
Egy olcsó füles sok helyzetben több bosszúságot okoz szerintem, mint élményt. Érdemes egy picivel többet rászánni.[ Szerkesztve ]
-
Forestjo
senior tag
válasz szucstom #3743 üzenetére
[link]
Én ezt vettem, még 26 ezer volt az ára az eMagon 1-2 hónapja, most ott is majd egy tizessel drágább. Viszont a Mediamarkt-nál most csak 28 ezer kerekítve.Ennyiért nagyon megéri! Nem véletlen hogy a legtöbb helyen sokkal drágább, hiszen nagyon jól szól, és ráadásul zajszűrős. Természetesen van benne mikrofon, nagyon jól hallanak még zajban is a telefonálás közben. NFC-s, kábel is van hozzá.
Én sokat hasonlítottam össze egymással, ezt láttam ár/érték arányban a legjobbak. Erről írták a legtöbben a legjobbakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest