Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1640) contaxg válasza fericske (#1639) üzenetére


contaxg
veterán

Ha egyszer kipróbálod az Aventot akkor előtte tedd fel MIY beyerdynamic app-ot mert azzal lehet tuningolni a fejes hangját, de ez igaz a Amiron Home Wireless-re is (ami a vezetékes rokonával szemben nem nyitott hanem zárt!!). Ha éppen más fülére volt behangolva a fejhallgató volt rá esély, hogy számodra nem ideális beállítással szólalt meg. De ez csupán teória.

Az én Aventom a BT források közül messze a legjobban az iPhone X párosítással szólt. A nagy Samsungok (S8, S9) egy körrel lemaradva mögötte, némileg színtelenebb hanggal, DAP-ról még nem próbáltam.

Amit még érdemes kiemelni az Aventoval kapcsolatosan az a szigetelése. Gyakorlatilag ha még halkan is szól a zene, a mellettem álló beszédéből egy kukkot nem lehet hallani! Ezt a képességét a DT1350-től örökölte, de azzal anno egy hegedülő utcazenész mellett ért ez a szürreális élmény. Szóval nem hiányzik az aktív zajszűrés. :)

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.