- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Zs__
tag
válasz helkis #13381 üzenetére
Szia!
KÖBE: igen, láttam a tagdíjat, de még azzal az éves 1800Ft plusszal is bőven beljebb vagyok. Közben megnéztem a tagsági feltételeiket - mivel egyesületről van szó - ahol ez áll: "Abban az esetben, ha egyéb források nem lennének elégségesek az Egyesület tárgyévi kötelezettségeinek teljesítésére, úgy a Küldöttgyűlés – vagy szükséghelyzet esetén, ha ezt a Küldöttgyűlés a felügyeleti szerv (PSZÁF) felhívására nem teszi meg, úgy a felügyeleti szerv - pótlólagos befizetést írhat elő a tagságnak. ... A pótlólagos befizetési kötelezettség alapján az Egyesület tagja által teljesítendő befizetés nem haladhatja meg a tag által a pótlólagos befizetési kötelezettség teljesítése nélkül az Egyesület részére bármilyen jogcímen évente teljesített befizetései 100 százalékát."
Ha jól értelmezem ez annyit tesz, hogy max. a duplájára ugorhat a díjam. Azzal meg még mindig alatta maradok a jelen biztosítóm jövőre ajánlott díjánál.
Na mindegy még rágódom rajta! A felmondás már tuti biztos, a megkötésre meg még lesz időm!Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
válasz helkis #13381 üzenetére
Szia Helkis!
Ezek szerint nagyon bénán írtam le a bajomat ( ), megpróbálom röviden-tömören összefoglalni:
-Samsung telo (L700) a Samsung PC Studi 3 szoftverével -->user ezt szépen használ a mai napig SMS, kép fel & le + telefonkönyv szerkesztésre.
- user elgondol, hogy mobil internetet kipróbál ezen Samsung teloval.
- user azt lát, hogy PC stúdió "NetWizard" része a mobilnet kapcsolatért felelős --> nosza: elindít
- Netwizard hibát dob
- user bénázik és segítséget kér
- user segítséget kap (és örül) -> wmp-n értetlenkedik (de ez az ő baja)
Röviden ennyi!> modemdrivert a telóhoz --> ezt fogom tenni, köszönöm a tippet; látszik, hogy zéró ismeretem van a témában.
Üdv': __Zs__
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- Nintendo Switch
- Windows 10
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest