Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• __Zs__

tag

válasz helkis #13381 üzenetére

Szia!

KÖBE: igen, láttam a tagdíjat, de még azzal az éves 1800Ft plusszal is bőven beljebb vagyok. Közben megnéztem a tagsági feltételeiket - mivel egyesületről van szó - ahol ez áll: "Abban az esetben, ha egyéb források nem lennének elégségesek az Egyesület tárgyévi kötelezettségeinek teljesítésére, úgy a Küldöttgyűlés – vagy szükséghelyzet esetén, ha ezt a Küldöttgyűlés a felügyeleti szerv (PSZÁF) felhívására nem teszi meg, úgy a felügyeleti szerv - pótlólagos befizetést írhat elő a tagságnak. ... A pótlólagos befizetési kötelezettség alapján az Egyesület tagja által teljesítendő befizetés nem haladhatja meg a tag által a pótlólagos befizetési kötelezettség teljesítése nélkül az Egyesület részére bármilyen jogcímen évente teljesített befizetései 100 százalékát."

Ha jól értelmezem ez annyit tesz, hogy max. a duplájára ugorhat a díjam. Azzal meg még mindig alatta maradok a jelen biztosítóm jövőre ajánlott díjánál.
    Na mindegy még rágódom rajta! A felmondás már tuti biztos, a megkötésre meg még lesz időm!

Üdv': __Zs__

• __Zs__

tag

válasz helkis #13381 üzenetére

Szia Helkis!

Ezek szerint nagyon bénán írtam le a bajomat ( :F ), megpróbálom röviden-tömören összefoglalni:
    -Samsung telo (L700) a Samsung PC Studi 3 szoftverével -->user ezt szépen használ a mai napig SMS, kép fel & le + telefonkönyv szerkesztésre.
    - user elgondol, hogy mobil internetet kipróbál ezen Samsung teloval.
    - user azt lát, hogy PC stúdió "NetWizard" része a mobilnet kapcsolatért felelős --> nosza: elindít
    - Netwizard hibát dob
    - user bénázik és segítséget kér
    - user segítséget kap (és örül) -> wmp-n értetlenkedik (de ez az ő baja)
    Röviden ennyi! :)

> modemdrivert a telóhoz --> ezt fogom tenni, köszönöm a tippet; látszik, hogy zéró ismeretem van a témában. :U

Üdv': __Zs__

Új hozzászólás Aktív témák