Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Zs__
tag
Hello!
root-olás
Természetesen rout-olásról szerettem volna érdeklődni!Az 1. link nálam nem jött be (http:///).
"3G" vs "E": hát sajna nekem "E" van kint folyamatosan itthon. ( W@P-pal próbálva):
Megnéztem a javasolt szelessavkereso.hu-t (ezúton is kösz' az infót) és villámgyorsan kiderült, hogy 3G-vel is csak "álló végpont esetében már akár 2 Mbit/s sávszélességet is el lehet érni". Az pedig sajna alatta van a 4 Mb/sec nek.Csupasz ADSL: ingen van olyan csomag, ahol csak az ADSL-ért kell fizetni (pl. [Inv 5M ADSL]), viszont ott egy mondat: "Lakossági ADSL termék megrendelése csak lakossági telefonvonalra vagy vonal-üzembentartási szolgáltatásra történhet."
Na ennek fogok még utána nézni, hogy pontosan mit is takar. Ahogy korábban is írtam kb 2 hónappal ezelőtt is volt már valami "trükközés" az Invitel-es "csak-ADSL" előfizetés kapcsán az üsz-től kapott szóbeli tájékoztatás alapján.Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
Hello!
Én 1+ 1/2 éve kipróbáltam (1 havi díj, próbaidőszak).
Nekem nem jött be:
1) Lassú volt a csatornák közötti váltás (idegesítően). Most DigiTV van az is lassúbb, mint amit kábelTV-n megszoktam, de az IniTV-hez képest gyorsabb (még elviselhető).
2) Akkor még nem lehetett megoldani, hogy a beltéri egyidőben 2 különböző csatorna jelét is tudja kifele adni (1 TV-re, 1 másik pedig pl. DVD felvevőre).Megköszöntem visszaadtam.
Fontos: ahogy fent írtam 1,5 évvel ezelőtti a tapasztalat!
Üdv': __Zs__
-
válasz __Zs__ #13301 üzenetére
http://www.vodafone.hu/microsite/mobilinternet/kesz_router.html[link]
Ha csak EDGE érhető el, akkor nem neked találták ki a mobilnetet. Esetleg érdemes lenne megkukkolni más szolgáltató telefonján is. Lehet Voda, Vagy T-készülékén ott vigyorog a G-betü.
Köszi az infót, akkor marad a digi
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Male
nagyúr
Ha már ez a mobilnet a téma, megkérdezem: A telenoros 5 próbanapról van valakinek tapasztalata? Simán visszaveszik ha mégsem kell?
A vodásat néztem, de ott csak 3 nap, és vagy tíz feltétel van felsorolva... ha bármelyik nem teljesül, akkor 40.000-es kötbér, plusz valami 20 vagy 30.000-es pénz a hátralévő hónapokra.... (vagy kitöltöd a két éves hűséget). Ezt inkább nem kockáztatnám.
-
ArmanD.
őstag
Eladó cuccok: [link]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
JanR
addikt
Valakinek valami? : [link]
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Eladó lenne eme termékek:
Sas HDD és Szünetmentes érdekelne valakit esetleg?
természetesen a bolti ár töredékéért megkapható
Üdv, Gabesz
-
helkis
veterán
öreganyám T-mobilos mobilnetje 7,2mbit/s le és 1,44mbit/s fel, ha eléri a 2Gb/hó-s forgalmat akkor lekorlátozzák 128kbps-re le/fel.. (ez akkor fordul elő ha lentvagyunk egy hétvégét )
mindezt kemény 2k/hóért adják neki, túlforgalmazási díj 0huf, aranykártya miatt..
de biztos van olyan verzió is, amit nem fognak vissza sebességben se adatforgalomban se.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Male
nagyúr
válasz cimabue #13310 üzenetére
Sajnos nincs adapter kazettám hozzá... ha neked van, vagy tudsz valakitől kölcsönkérni az átvétel idejére, akkor meg tudom csinálni!
helkis: Gondolom ahol jobb a térerő, ott megy rendesen... holnap kiderítem.
Ez 990/hó, amíg van a kedvezmény... utána valami 3 vagy 4000... viszont "korlátlan" (ha eléred a korlátot, akkor lelassítanak, de nem mindent, csak a filecserét és hasonlókat). -
Male
nagyúr
válasz helkis #13314 üzenetére
Igen, itt azon ment. Szóval 240kbit, az szép ...de még annak sem volt a közelében, a régi jó modemes időket idézte a net
Máshol, ahol van, ott HSDPA ez is... na majd délután kiderül.(Nem tudom mi van itt egyébként... régen telefonálni sem lehetett a lakásból... azóta valamit csináltak, és az már megy úgy-ahogy.)
-
helkis
veterán
lógasd ki az ablakon mármint az usb-modemet..
juteszembe, van valakinek hibás notialaplapja? olyan kellene amin megvan az LCD szalagbável csatija.. 30pin-es.. pár sörrel tudnám honorálni..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
JanR
addikt
Ez jó monitor? BenQ E2420HD
-
JanR
addikt
válasz ArmanD. #13319 üzenetére
Ezek mellett szemezek a DELL U2311H-val is. Nagy kulonbseg van a 8ms es a 2ms valaszido kozott? Mert amit az elobb adtam el monitor, az 2ms-es volt, az elotte levo meg 16 (meg anno), de akkor sem vettem eszre nagy kulonbseget. Visszafele eszreveheto? Mert a DELL IPS-s panelos 8ms-t tud.
-
Mi5i
aktív tag
Nekem szintúgy IPS-es van, Dell2209WA. Ez elvileg 6ms-os, és nem volt gondom vele, bár csatlakozom a nem vagyok HC gamer táborba szintén cimabue mellé
Szerintem megéri azt az árkülönbséget a Dell, amit hirtelen láttam köztük. Annó én is majdnem a kistesót (2220HD-t) vettem, de inkább vártam és pár hét zsíroskenyéren élésért cserébe a mostani lett inkább, főképp panel és betekintési szögek miatt (persze, az új Benq-t nem tudom milyen, élőben lehet hanyatt esnék, bár talán nem)
A lényeg, mindkettő jó választás lehet, mellé nem nyúlsz velük -
ArmanD.
őstag
Én ha jól emlékszem azért vettem anno még azt a Benq-t mert a képponttávolságuk jóval kisebb mint a hasonló konkurenseké ami ugye elvileg még élesebb képet biztosít persze ez kb egy fél coll rovására megy ugyanis elvileg az a 22" valójában 21,5 volt de hát egy tűéles kép ennyit megér nem?
Öreg vagyok már bohócnak!
-
cimabue
tag
válasz cimabue #13322 üzenetére
Szóval azt akartam még mondani, hogy 22-ről 23-ra váltáskor nem lesz annyira mellbevágó a változás... a 24-nél már látványosabb. Ha nem számít a színhűség és egy picit rosszabb betekintési szög akkor jólehet egy sima TN paneles is. Az új LED+VA paneleseket pedig még nem láttam élőben, nem tudok róluk nyilatkozni...
-
helkis
veterán
válasz cimabue #13325 üzenetére
én úgy vagyok ezzel a színhűséggel, hogy lehet mérni ok, de akkor is a szemem dönt, pont ezért még életemben nem vettem új TFT monitort.. de volt már pár, és azt kell mondjam ips panel ide, tn-film panel oda, ha tetszik a színe/mozgások rajta akkor ok.. nem a panel dönt, hanem a szemem, vannak jobb gyártók vagy inkább úgy mondanám olyanok akiknek tetszik a munkájuk pár favorit és egy nem kedvelt gyártóm: a favoritok: philips, benq (tn-panellal is beszarás milyen szép képe van), lg, amiből kiábrándultam az a samsung (fakó, szar színei vannak számomra, nem elég életteli)
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
cimabue
tag
válasz helkis #13326 üzenetére
Persze, de ez abszolút relatív, lehet szép egy kép a monitoron, ha a nyomdából kijövő anyagnak köze sincs hozzá. Nyilván ha nem a nyomdai előkészítés a cél, majdhogynem felesleges az ips. Nálam az ips NEC a nyerő, tulajdonképp kiveszed a dobozból, és olyanok a színek, amilyeneknek lenniük kell. Kalibrálatlanul. Lehet másik 20 monitorban is ugyanez a panel van, viszont olyan elektronikát vágnak mögé, ami magáért beszél.
-
JanR
addikt
BENQ G2420HDBL? Elvileg ez már LED-es, 24"-os. Igaz TN paneles, de hát kitudja
-
ArmanD.
őstag
Srácok valaki ismeri Keenan Cahill a youtube-ról? Ez az a srác aki webkamera elött playback-el mindenféle számra a gnome kis fejével meg testével, mi munkahelyen órákat röhögtünk rajta hogy ilyen kis csirák mit keresnek a youtube-on , de amit ma találtam azon leesett az állam hogy ez kinek a fejéből pattant ki nagyon jó reklámszakember lehetett, akkor nézzük miről is van szó
VideoÖreg vagyok már bohócnak!
-
__Zs__
tag
válasz vviktor1 #13311 üzenetére
Szia!
Még nem tettem le róla, mert nem sikerült kipróbálnom.
Sajnos a Samsung telefonomhoz használandó util "OLE DB" hibával elszáll a kapcsolat létrehozása/konfigurálása során. 2 számítógépen kipróbálva is ugyanaz a hiba, ugyanakkor egy 3.-kon meg gond nélkül megy. Valamilyen Windows-os OLE beállítas/install (?) nem lehet 100%-os.
Sajna még nem találtam rá megoldást, de nem adom fel!
Üdv': __Zs__
-
st.hubertus
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen eladó albacomp gépem:
15,4"-os kijelző
VIA VN896 chipset
Intel Core Duo T2250 (1.73GHz/533MHz) processzor
1024 MB DDR2/533MHz memória
80 GB SATA merevlemez
Dual DVD író
7-in-1 kártyaolvasó
Ethernet
56k modem
KártyaolvasóAkksi, dvd író már nem tökéletes, ezt leszámítva rendben van, nem karcos.
Szeretném eladni
Ajánlatokat privátban várok. -
vviktor1
aktív tag
válasz __Zs__ #13331 üzenetére
Az a gond, hogy mégha máshol jól is megy ahogy Male írta viszont pont otthon nem, akkor meg van lőve az ember, járjon ki az ember utcasarokra netezni ?
Kolegám is próbált telenorost, nála is az ős betárcsázós sebesség (vagy még az se) volt
Helkis által említett T-s cucc már egész vonzó ha nem torrentre kell...
11 körül láttam épp euronics szórólapon routert hozzá...Próbát megér, azzal nem vesztesz...
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
kem
addikt
Veszprémieknek Mafia 2 akciósan 2500Ft.
Érdekel valakit?Köszi!
-
JanR
addikt
Nos, hosszas monitor nezegetes utan arra a dontesre juttottam, hogy NEMTUDOMMITVEGYEK
TN+Film - Regi, ujabbat szeretnek.
TN LED - Azt mondjak nem tulzottan ajanlott porgos jatekhoz, mert van utanhuzasa.
IPS - Nem olcso, talan megeri befektetni, de nem tudom, hogy egy porgos FPS-nel, hogy viselkedik ez a Panel.Aki ebben a temaban otthon van segitsen nekem legyenszives. Pentek estig el kellene dontenem, hogy milyen monitort vegyek
-
JanR
addikt
válasz ballington #13337 üzenetére
Akkor mar inkabb az IPS
-
JanR
addikt
Nincs valakinek kölcsön DDR3 ramja 1-2 hétre? (amig az enyemek visszajonnek garibol) (szépennézőssmile)
-
JanR
addikt
G.Skill DDR3 memoriakrol tud valaki valamit? Mert most az OCZ-im helyett olyat tudnek
Ugyan azt tudjak, csak mas a marka -
Male
nagyúr
"Azt mondjak nem tulzottan ajanlott porgos jatekhoz, mert van utanhuzasa."
Ezt nem tudom ki mondta, de annak, hogy LED a háttrévilágítás vagy CCFL, semmi köze ahhoz, hogy mekkora az utánhúzása.
( olcsó kategóriában semmivel sem jobb a LED-es háttérvilágítás, mint a "hagyományos" CCFL ...fogyasztásban minimális, előny, de a CCFL-nek sem rossz a hatásfoka, a dinamikus kontraszt jobb lehet vele, de azt meg ki használja....)...hogy visszakanyarodjak a nethez, BP belváros, UMTS:
Mondjuk a térerő nem volt túl jó, bent mértem a hotelben.... de akkor is.
Vonaton.... a letöltés egész jó volt.... feltöltésnél már erősen fogyott a térerő.[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Tevedtem, 2010.01-es. De akkor is a QVL lista utan van.
Na most elolvastam az internetet (Igen, az egeszet!)
A kovetkezore jutottam: Sokan panaszkodnak, hogy 4GB-ot lat a 6-bol, mert, hogy a kozepso slot-ban nem megy a ram. De azt meg illik tudni, hogy a P6T lapoknak van egy olyan idiota hibajuk, hogy a CPU felfogatot nagyon meghuzzuk, akkor a kozepso ram modult kilvi es nem hasznalhato Ha engedunk a csavaron, akkor hibatlanul megy minden modul.
En azt hiszem nem lesz gond ezekkel a ramokkal, ahogy irtam tudasban meg ugyan ott vannak ahol az OCZ-k. Max 1455Mhz-en megprobalok valami fincsi kis CL8-at
Viszont amin nagyon csodalkozom, hogy a legtobb ram 1.65V-re van kiirva (mar mint Tri-Chanel). Ez a G.Skill ram meg 1.5V-re, hogy annyi kell neki. Kivancsi leszek ra. De majd vasarnap ugyis jelentkezem, hogy mi lett a vegeredmenye.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest