Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
scope2007
üzenetére
Sziasztok, szia Scope2007!
Most hétvégén volt lehetőségem kipróbálni a HD Sentinelt azon a kérdéses számítógépen, de nem indult el, mert egyrészt valami SMARTVSD.VXD állomány kell neki (elolvastam a HDSentinel súgójában: azt írja, hogy ez a Windows98 system mappájában van, de én nem találtam ott
), a másik meg, hogy indításkor az ICMP.DLL-t is hiányolja. Ez utóbbi összefüggésben van az előbbi .VXD fájllal? És ezeket honnan tölthetem le - ha egyáltalán le lehet - a Win98 első kiadáshoz?
Elnézést, ha ez nagyon "off-topic", de remélem, akad itt szakértő, aki tud jó tanácsot adni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a másik meg, hogy indításkor az ICMP.DLL-t is hiányolja. Ez utóbbi összefüggésben van az előbbi .VXD fájllal? És ezeket honnan tölthetem le - ha egyáltalán le lehet - a Win98 első kiadáshoz?