Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
Ma este szrintem nem alszok semmit. 8 KV, 3 órsa alvés bennem, kimegyek és figyelel. Ha valaki a közelébe is megy, kitaposom a belét. A rendőrség digi fényképezőgéppel vettele, talán sikerül elkérnem a képeket.
A faszi most kössön életbiztosítást. Ha megtalálom, tolószékbe rakom. Ha én nem, azok is szívesen megteszik, akik segítettek (5 km-t húzák kötélen, a fényezőműhelyig...)
Akik személyesen is ismernek, tudják, hogy nem vagyok agresszív alkat. De itt az ''életművem'' eszmei értékét taposták agyon, ha a gumi kell nekik, mert szükség van rá ám legyen. Kiheverem. De ez ok nélküli rombolás.
Le vgyok zsibbadva, reggel 4 óta nyugtatózom magam. Ezmár sok. Egyszerre, egymás utén nagyon sok. Köszi McJames az ajnlatot, de építkezel, nem élek vele. Talin megbeszékjük.
Lehet, hogy nem kéne nyugtatóra innom. Anyám reggel 6-kor: miért költöttél ennnyit egy trabantra??? Visszakérdés: akit zavar, hogy ilyet csináltam, keresse meg rá, és rakja össze megáénak.
A hülye én vagyok, hogy ilyet alkartam...
F*sza. Jó, hogy legalább otthon megértenek....
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest