Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
>a linux win vitahoz. a linux jo de mig nem futtaja hibatlanul a w32-es progikat nem allok at.
Ki kérte? Ne állj át. Nem kötelező használni free programokat, oprendszereket.
Többek között attól is 'szabad', hogy nem kötelező.
Aki csak azért állna át, hogy w32-es progikat futtasson, az NE álljon át. Az használjon Win-t. Az ugyanis pont erre való.
Mióta csak Linuxozom (3 éve), az elején még használtam wine-t meg dosemut. De hamar rájöttem, hogy ami nekem kellett (funkciók, nem konkrét programok, Pl Outlook), azok mind megvannak GNU programokban is.
Pl. fél évig kerestem olyan levelező klienst, ami az Inboxban levő emaileket jelző sorokat szinezi a feladójuk vagy a cymzett szerint. Mivel aa Pegasus Mail ilyen volt, ezért azt futtattam wine alatt.
Fél év után rájöttem, hogy a mutt is tudja ezt, csak be kell állítani.
Mellesleg a mutt-ot lassan 5 éve használom, mégse derült ez ki eddig , de ez az én hibám volt, nem a mutt -té.
KL
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest