Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
>a linux win vitahoz. a linux jo de mig nem futtaja hibatlanul a w32-es progikat nem allok at.
Ki kérte? Ne állj át. Nem kötelező használni free programokat, oprendszereket.
Többek között attól is 'szabad', hogy nem kötelező.
Aki csak azért állna át, hogy w32-es progikat futtasson, az NE álljon át. Az használjon Win-t. Az ugyanis pont erre való.
Mióta csak Linuxozom (3 éve), az elején még használtam wine-t meg dosemut. De hamar rájöttem, hogy ami nekem kellett (funkciók, nem konkrét programok, Pl Outlook), azok mind megvannak GNU programokban is.
Pl. fél évig kerestem olyan levelező klienst, ami az Inboxban levő emaileket jelző sorokat szinezi a feladójuk vagy a cymzett szerint. Mivel aa Pegasus Mail ilyen volt, ezért azt futtattam wine alatt.
Fél év után rájöttem, hogy a mutt is tudja ezt, csak be kell állítani.
Mellesleg a mutt-ot lassan 5 éve használom, mégse derült ez ki eddig , de ez az én hibám volt, nem a mutt -té.
KL
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest