Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
>a linux win vitahoz. a linux jo de mig nem futtaja hibatlanul a w32-es progikat nem allok at.
Ki kérte? Ne állj át. Nem kötelező használni free programokat, oprendszereket.
Többek között attól is 'szabad', hogy nem kötelező.
Aki csak azért állna át, hogy w32-es progikat futtasson, az NE álljon át. Az használjon Win-t. Az ugyanis pont erre való.
Mióta csak Linuxozom (3 éve), az elején még használtam wine-t meg dosemut. De hamar rájöttem, hogy ami nekem kellett (funkciók, nem konkrét programok, Pl Outlook), azok mind megvannak GNU programokban is.
Pl. fél évig kerestem olyan levelező klienst, ami az Inboxban levő emaileket jelző sorokat szinezi a feladójuk vagy a cymzett szerint. Mivel aa Pegasus Mail ilyen volt, ezért azt futtattam wine alatt.
Fél év után rájöttem, hogy a mutt is tudja ezt, csak be kell állítani.
Mellesleg a mutt-ot lassan 5 éve használom, mégse derült ez ki eddig , de ez az én hibám volt, nem a mutt -té.
KL
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest