- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
cyberkind #37664 üzenetére
Hogy hányadik filmkocka,és hogy hányadik percnél van,azt konkrétan nem tudom,mert én még nem láttam a Hellboy 2-t,de ezek után,hogy ő is szerepel benne,már meg se akarom nézni.Sőt a drága látos Olivér még a Szereplő gárdába is ott van.Figyelitek ?
Starring: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Alexander, James Dodd, Thomas Kretschmann, Luke Goss, Jeffrey Tambor, John Hurt, Roy Dotrice, Anna Walton, Jamie Wilson, Brian Steele, Iván Kamarás, Ferenc Elek, Szonja Oroszlán, Oliver Simor
Amúgy időközbe megtaláltam az egyik előzetes képkockánál Simor Olivérkét,nem tudom,hogy felismeritek-e,de segitség kép bekarikáztam a képen Olikát
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest