- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Dr.Anonymus #2805 üzenetére
ok, ennyire voltam kiváncsi
mert ebből tényleg kiderült, hogy neked a hívőkkel van bajod, akik bemocskolták a szemedben az eredetileg jónak induló kereszténységet!
most már csak egy kérdés maradt, miért nem adsz neki egy esélyt, és próbálod meg magad megvalósítani a "keresztény eszményt" (ha már egyetértesz vele)?Itt van a köztünk lévő különbség. Hogy ravezzeselek erre itt egy szólás: Aki nem keresztény nem lehet erkölcsös. Én nem vagyok keresztény mégis próbálok erkölcsös lenni. Nem azert akarom követni Jézus elveit sok esetben mert jézus azt mondta hanem mert én úgy gondolom, hogy az a jó. Ezek az elvek Jézus nélkül is ugyanolyanok és megvalósíthatóak számomra.
Nekem nem kell egy lehet h fiktív ember, hogy ezeket gyakoroljam, nekem ezek biblia nelkul is mentek volna mert ezt gondolom normalisnak.
Sarkitott példa: Egy ember kitalalja holnap h minden MADUR hivo ember eszik egyszer egy nap. Nos, nem minden ember lesz MADUR meg ha eszik is egyszer egy nap, mert ezt hogy is mondjam csak: alap.
Remelem erted mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest