- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kai_sehmet
csendes tag
válasz
CollectoR #2474 üzenetére
Igen épp ezért írtam amit írtam. Bár nem tudományos állításnak szántam.
De ha abból indulunk ki, hogy létezik egy isten vagy teremtő, aki az egész világ kialakulásának folyamatát előidézte (felrobbantotta a nagy boomot) meg eseteleg besegített itt ott, és feltételezzük hogy ő mindenható, akkor ő a világ összes számítógépét lekörözve igenis meg tudja jósolni.
Mint ahogy te is, ha nagyon jól ismersz valakit, tudod, hogy bizonyos szitukra hogy fog reagálni. (legfeljebb reméled h mégse lesz igazad)
Mivel ő nem emberi így ő minden embert sokkal jobban ismer mint amennyire egy ember ismerheti a másikat.Ez persze csak elmélet, azonbelül is "hitelmélet" és nem tudomány így nem bizonyíthatóak az állításaim. De attól még hiszem hogy így van
"Végtelen számú kísérlet sem bizonyíthatja, hogy igazam van, de egyetlen kísérlet is bebizonyíthatja, hogy tévedtem" A. Einstein
Bocs, hogy ilyen reletív idézettel jövök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest