Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz llll #19054 üzenetére

"tehát a lehallgatást végző kémnek kb fél méterre kell állnia a célszemélytől és utóbbi is össze kell hogy legyen hangolódva az előbbivel
    ...erre én is költenék milliárdokat
    pláne ha a védelem is csak annyiból állna, hogy a vétel zavarásaképpen körül kéne vennem magam gondolkodó emberekkel"

Vazze. Ne legyél már ennyire értetlen. Írtam hogy a kormányok azzal kísérleteztek hogy több ezer kilométer távolságból konkrét, idegen célszemélyeket figyeljenek meg ill derítsenek fel gondolati úton. Ez kicsit több mint fél méter. És szó sem volt kétoldali összehangolódásról. Valamint nem valószínű hogy ha emberek veszik körül akkor az védelmet nyújt. Legalábbis az elképzelések szerint.
    Az hogy mennyit sikerült megvalósítaniuk az elképzeléseikből azt csak ők tudják. Hivatalosan semennyit, de ez nem jelent semmit mert ha sikerült akkor sem hoznak ilyen dolgokat nyilvánosságra.

"véletlenül sem kimondottan a hívőkre
    ennyit a telepátiáról"

Ezt benézted mert én sem rájuk gondoltam.

Asszem Kecskebűvölők volt a film címe. Én is láttam és igen, szó volt benne ezekről a kísérletekről.

(#19056) llll:
    Isten létezése mióta közismert tény? A tények azok amiket bizonyítani lehet.

"rongyos 1-2 milliócskát azért lecsippenthettek volna a sátánra is"
    Honnan tudod, hogy nem tették?

[ Szerkesztve ]

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák