Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Valamit nagyon félreértettél. Bár vallom, hogy keresztényként az élet jobb, mint Jézus nélkül, de túl hülyének állítasz be minket, mikor a végletekig leegyszerűsíted a dolgokat.
Egyrészt a Biblia évezredek munkája, és nincs benne leírva minden, csak az, ami ahhoz kell, hogy az Isten és ember kapcsolata rendeződjön. Nincs benne a paprikás krumpli receptje, a gyémántnál erősebb polimer előállításának módja, a fénysebességhez közeli utazást biztosító hajtómű műszaki leírása, a melanoma ellenszere stb...
Az Isten a teremtett világ megismerésére ösztönöz, és ezért is van/volt sok keresztény tudós, felfedező, kutató számtalan tudományágban. Én is tanult ember vagyok, még ha a hozzászólásaimból ez nem is tükröződik néha...
Sajnálom, hogy az jött le, hogy a keresztény embernek holt bunkónak kell lenni, mert mindent készen kap. Nem, nekem is dolgoznom kell a családom eltartásáért, nekem is tanulnom kellett a diplomámért, és tanulnom, hogy bűvölni tudjam a munkahelyi w2k8r2 rendszert.
Tényleg jobb kereszténynek lenni, de ez nem lustaságot eredményez, sokkal inkább buzdítást az életre.
Én vsz halott lennék, ha nem lennék keresztény. Apám öt öngyilkossági kísérletéről tudok csupán, Nekem is voltak a megtérésem előtt hasonló gondolataim, és akkor mikor elhagyott a volt feleségem, két út állt előttem, és én Istent választottam, nem a halált.
De az életemben a döntésemtől még ugyanazokat a kihívásokat kell megélnem, mint a nem hívőknek. Három gyerek felnevelése, a házasságom egyben tartása, idétlen munkatársi kapcsolatok túlélése, őrült munkahelyi feladatok megoldása, kusza nagy családi viszonyok rendezése stb...
Jobb Istennel, mert tartást ad az életemnek, mert irányt határoz meg, és sokszor erősít, de nem éli helyettem az életem.
Bántó számomra a reakciód, ismeretlenül lehülyézel, de ez nem engem minősít. Vagy nagyon egyszerűen tudod értelmezni, amit írtam, vagy rossz a priori információid vannak a keresztény emberekről...
-
Peethy
őstag
Mindezt úgy mondod, mintha a keresztényeket a világon más se foglalkoztatná, mint a Biblia
Az egészben az a szép, hogy a Bibliában benne van a felszólítás, hogy kutassuk a világot, és vegyük uralmunk alá, de nem kizsákmányolva. Szóval abszolút nem zárja ki egymást a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egészben az a szép, hogy a Bibliában benne van a felszólítás, hogy kutassuk a világot, és vegyük uralmunk alá, de nem kizsákmányolva. Szóval abszolút nem zárja ki egymást a kettő.