- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksabali
csendes tag
Közben rájöttem hogy a hőmérséklettel volt összefüggésbe hogy egyre tovább pörgött bekapcsoláskor a tápegység ventije!
Alsó tápos a számítógépház, és a szoba padlóján van a gép ahól a hőmérséklet kicsit hűvösebbbb.( 17 fok volt)
Ma kipróbáltam hogy ventilátoros melegitővel odafújtam meleg levegőt a számitógéphez, felment 24 fokig a hőmérséklet.
Utánna kapcsoltam csak be a gépet, és láss csodát, csak kb 20 másodpercig pörgette a ventilátort és aztán le is vette a a sebbességet teljesen!
Tehát úgy látszik hogy ez a táp nem szereti a "hideginditást"
Ezt csak azért írtam le hogy hátha esetleg másnak is van ilyen problémája . -
Maksabali
csendes tag
Be quiet!System Power 9 CM 400-as tápegység a számítógép indulásakor egyre tovább pörög 100 százalékon, van amikor 30 percig is! Amikor még új volt , (1 éve) akkor csak 1 max. 2 percig pörgött 100 százalékon, és utána visszaállt kb. 20 százalékra.
Lehet vele valami gond?
Sajnos így már elég hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest