- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
nem táp de biztosan tudjátok az okát, régebben valamelyik elektronikás topikban kérdeztem, választ is kaptam de nem találom most
van egy pio erősítőm (típusát holnap megnézem) és alapzajként halkan búgnak a rákötött hangfalak, ez a jelenség a hangerővel nem erősödik
mennyibe fájhat a javítása?
-
jaja1981
addikt
válasz
didyman #5889 üzenetére
Igen, akkor másnál döglik be.
Neked meg 2 évente a két táp különbözeti árát kell kifizetned, ami nem sok.
És akkor a venti elhasználódását, esetleges kosz lerakódásokat is megspóroltál.TA68:
Nekem van egy tévém. Samsung, katódcsöves, de már a vége felé lévő darab, mert olyan 40-45cm mély, 80cm-es flat és 100hz-es.
Olyat kezdett el, vagy 1 éve, hogy zúg.
Hallhatóan zúg, zizeg.
Ez is lehet a kondik miatt? Elképzelhető, hogy tönkre megy e miatt? -
TA68
őstag
válasz
nebancsa #5886 üzenetére
Bizony az olcsó nevenincs tévéknél, DVD lejátszóknál (ott még a gagyi motorral is, amibe van, hogy 3 hónap után lekopnak az érintkezők) is a rossz minőségű kondenzátorokkal határolják be a gyárak az élettartamot. Rengeteg olyan tévét javítottam már, amibe a rossz kondik zenéltek, vagy miattuk hangoskodott a táptrafó.
Ha a tápban az impulzus tarafóban meglazulnak a tekercsek, azt külső lakkozással nem lehet elhallgattatni! Ezeket a trafókat (tekercseket) vákuum kamrában impregnálják.
A tápban minden képen érdemes kondikat cserélni, mert sokkal jobb minőségűeket lehet beletenni, mit amit a gyárban használtak.
-
nebancsa
senior tag
Köszönöm a segítséget, most már csak úgy jutok előrébb ha szétkapom a gépet, ami majd jövőhéten lesz. Majd beszámolok a fejleményekről.
-
didyman
őstag
válasz
nebancsa #5886 üzenetére
Elárulom, még a japán kondik mellé is raknak be szar, kínai gagyikat a mai napig a legjobb tápokban is . Eszerint többé ne vegyél tápot :-) .
Jellemzően a kondi az egyetlen gyenge pont. maga a kapacitásnem spórolt, csak az élettartam. Félvezetőnél nem divat, tekercset nehéz elrontani, marada kondi, mint tervezett élettartamot szavatoló alkatrész. Ennyiről van szó, mindennek tervezik az élettartamát, tudja jól az FSP is, hogy a Rubycon az "életben" nem fog elhervadni.
Az elektrolit az alacsony ESR kondikban vízbázisú. Az pedig nem kristályosodik, hanem gázosodik, ésvagy elillan. A maradék nem egykristály lesz, alaplapoknál és erősítőkben is (egy táp, csatolt kimenet) elég gyakori, hogy a kondit hallod zenélni, és száradó kondik első jele is ez szokott lenni. -
jaja1981
addikt
válasz
nebancsa #5886 üzenetére
Igen, a kondikat ha púposak kötelességük cserélni.
Sajnos minden tápon spórolnak.
Nekem is meghalt már egy csifi.
Most vettem egy giga superB tápot.
Egy megoldást látok ezekre a hibákra, a 2 évenkénti tápcserét.
Ennyit illik elmennie egy minőségi tápnak, és használtan még el is lehet adni.
Nem buksz olyan sokat. -
nebancsa
senior tag
A kondi csere elhagyását azért írtam, mert ha egy ilyen árkategóriájú tápegységben spóroltak a jó minőségű alkatrészen,nem érdemli meg a javítást, ki tudja min spóroltak még, nem szeretném majd ez miatt a konfigomat hazavágni. Akkor inkább kipróbálok egy másik márkát, de most már fontos lesz az is legyen magyarországon supportja.
Viszont ha a kondi púpos köteleségük gariba cserélni, remélem ez a hiba látszani fog szétszedés nélkül is.
Azért nem értettem mi szólhat a kondiba, mert ez az elektrolit folyadék ha kiszárad eléggé kristályos szerkezet lesz, nehezen tud bármi is mocorogni tőle. Viszont abba van valami hogy ez miatt elmászik a frekvencia, és a tekercs vasmagja berezonál. -
didyman
őstag
válasz
nebancsa #5883 üzenetére
"Sajnos olyat nem olvastam, hogy valakinek sikerült is elhárítani a hibát"
Akkor most leírom: Sikerült elhárítani ilyen hibát. Kondicserével, tekercsimpregnálással/cserével, ellenálláscserével."A kondid nem tudom elképzelni, az hogy tud hangot kiadni"
Van egy fém doboz, azon belül egy gumitalpban az elektródák által fix helyen tartott, nagyobb tömegű töltet. Van rezonanciapontja, mivel a kondi helyettesítőképében van induktivitás is. De fel tudja szedni az üzemi frekvenciát is, pláne, ha szárad kifelé és lazul a fegyverzet. Továbbá, a száradó/púposodó kondenzátor miatt jellemzően elhangolódik rezgőkör, telítésbe fut vasmag, és egyéb érdekes jelenségek,aminek szintén hang az eredménye."ha azok puposak, akkor nem foglalkozok vele, megy a kukáka a táp."
Nem valami ésszerű és környezettudatos megoldás pártíz Ft-os alkatrészek miatt egy veszélyes és mérgező anyagokkal teli elektronikát kikukázni."azt majd jó belakkozom "
Nem garantálható a siker, mivel ez csak a tekercs külső felét fogja meg, és belül is zöröghet menet, vagy akár a mag, amihez lehet, hogy hozzá sem férsz. -
nebancsa
senior tag
válasz
didyman #5882 üzenetére
"de lehet új eszköz tápjával összeakadás is" Ezt nem értem, mivel tud összeakadni a táp?
Olvasgatva a topikot következőket szűrtem le:
1. Lehet kondi.
2. Lehet tekercs.
3. Lehet ellenállás.
Szóval bármi cicereghet
Sajnos olyat nem olvastam, hogy valakinek sikerült is elhárítani a hibát, de lehet hogy csak az a hozzászólás épp nem került a szemem elé.
Mindenesetre most már biztos szétkapom, és megpróbálom felderíteni a hang forrását.
A kondid nem tudom elképzelni, az hogy tud hangot kiadni, meg ha azok puposak, akkor nem foglalkozok vele, megy a kukáka a táp. Mondjuk eléggé le vagyok hangolva, ez előtt egy chieftec tápom szált el, szerencsére nem vitt mást magával, most ez a hiper ciriper, meg a fórumon olvastam az enermax is ezt csinálja
Abba bízok hogy a tekercs a hiba forrása, azt majd jó belakkozom aztán meglátjuk. Ha ellenállás adja a hangot akkor megint csak vakarhatom a fejem... -
nebancsa
senior tag
Sziasztok! 2006 vége felé vettem egy 580W Hiper Power tápot. (HPU-4M580-PU) Jó bírja a nyúzást, nem melegszik, csöndes, viszont kb. fél éve elkezdett ciceregni benne valami, elég hangos, idegesít. Az biztos hogy nem a ventilátora. Másnak nincs ilyen problémája? Javítható? 3 év garanciával vettem, még van 2 hónap vissza, de a bolt azt mondja hogy felküldheti, de úgy se fogják kicserélni az miatt hogy ciripel.
-
jaja1981
addikt
Nézd meg a venti adatait.
A lényeg, hogy a légszállítása max fordsz-en ugyan akkora legyen.
Ha ezt nem találod a teljesítményét olvasd le és hasonlót, vagy nagyobbat keress.
De ok nélkül nem szokott hangosodni a táp.
Nekem is ugyan ilyen tápom van, és terhelés alatt hallom a hangját.
Nem lehet, hogy meleg van a szobában? -
PNP
őstag
Üdv!
Gigabyte Superb 460W tápomban pár hét után hangos lett a venti (mintha kotyogna, és elég magas frekvencián ciripel), gariztatni nincs kedvem, mert nincs pót tápegységem. Milyen ventit tudok bele venni? Házilag egyszerűen cserélhető (értem ezalatt, hogy nem kell forrasztgatni, csatlakozója van, bátran belenyúlhatok az áramtalanított tápba, stb.)? Gondolom garanciavesztéssel jár, de nincs jobb ötletem. Szóval hol, milyen ventillátort vegyek? Kösz! -
PazsitZ
addikt
Pár hete kezdődött a gond a gépemmel. Jelenleg a tápra gyanakszom. Egy kb. 5 éves 400Wos mercury
táp van a gépemben.
A probléma lényege, hogy bekapcsoláskor egymás után többször is leáll a gép.
Hallani, ahogy leáll a vinyó és megakad a boot. (A DVD-t vinyókat minden variációban kipróbálva kiszűrtem, hogy ük lennének a felelősek.)
Ekkor ha gyors reset gombot nyomok újraindul a boot, ha nem akkor már a reset gombra sem reagál, Kikapcs-újra bekapcs. segít csak.
Ezt jó párszor eljátssza a boot folyamatban egyre tovább jut míg végül teljesen, sikeresen betölt és olyankor általában már nem indul újra.Ami érdekes észrevétel volt az egyik nap, hogy a gépet általában teljesen lekapcsolom egy elosztóval.
Viszont ha indítás előtt egy kb. 20perc - fél órára felkapcsolom a hosszabbítót, (Kap áramot a táp és a lap) a gép elakadás/újraindítgatás nélkül is simán indul.Ezen tünetek alapján jól gondolom, hogy a táp a hibás?
A biosban nézegettem a fesz. ingadozást. (megakadás esetén még nem sikerült értéket kiolvasni)
A következő értékek között mozgott (nem tudom mennyi az elfogadható):
BIOS alapján:
vcore: 1,66 - 1,69
3,3V: 3,26 - 3,34
5V: 4,81 - 4,86
12V: 12,35 - 12,41SpeedFan alapján:
vcore: 1,68
3,3V: 3,25 - 3,30
5V: 4,68 - 4,73
12V: 11,98
-12V: -11,61 - -11,66
-5V: -4,74 - -4,82SpeedFan alapján (terhelve):
vcore: 1,68-1,70
3,3V: 3,20 - 3,31
5V: 4,54 - 4,60
12V: 12,10 - 12,28
-12V: -11,39 - -11,50
-5V: -4,79 - -4,82Remélem sikerült érthetően leírni a dolgot és előre is köszi a segítséget!
-
attiati
veterán
hú tényleg még1 kérdés
Az mitől van, hogy a gépem képes magától bekapcsolni, míg nem vagyok itthon
Sokszor az is elég a bekapcsoláshoz, ha beledugom a netkábelt, és már indul is -
jaja1981
addikt
válasz
dangerzone #5862 üzenetére
Vidd vissza.
ilyen tápnál szinte csak a táp mehet ki a rossz feszültségtől. -
Csaba_20_
őstag
válasz
dangerzone #5862 üzenetére
Igen, elég indok. Vidd vissza, hogy nem biztosít a kapcsolója stabil kontaktot, javítsák meg, vagy cseréljék.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
FSP Bluestorm II tápom van. 500 wattos.
Olyan gondom van vele, hogy a hátsó bekapcsológombja nem érintkezik rendesen, aztán villózik a fénye, meg hallom azt a jó kis áramhangot, azt a zizegést. Meg jó kis szaga is van ilyenkor. Van hogy be sem indul a gép, hiába van benyomva. Ilyenkor a kapcsolón sem világít a led.Két kérdésem lenne:
1: Így elba**hatja a gépemet? Vagy ilyen esetben max maga a táp kapcsolópanelje mehet tönkre?
2: Ez elég indok, hogy visszavigyem gariztatni, nem? -
14adam
addikt
válasz
attiati #5859 üzenetére
Hát igen,újra bekell kötögetni a vezetékeket,de nemnagy munka.2-3 perc alatt meglehet vele lenni.
"Vagy látom, hogy a táphoz bevezet egy kábelcsomó, és annak a végén van egy csatlakozó, és csak azt kell rádugni az új tápra?" ezt a mondatot nem tudom értelmezni
Lehet venni,egy olyan terméket,ami kimutatja,hogy mennyit fogyaszt a géped.Mi sok olyan tesztet szoktunk nézni ami mutatja,hogy mennyit fogyasztanak a gépek. -
attiati
veterán
És ha tápot cserélnék, akkor újra kell kábelezni az egészet? Vagy látom, hogy a táphoz bevezet egy kábelcsomó, és annak a végén van egy csatlakozó, és csak azt kell rádugni az új tápra?
tök hülye vagyok hozzá
És még annyi, hogy hogy lehet kiszámolni egy gépnek a tápigényét? (adatlapomra beírom a komplett konfigomat)
-
-
D@ni88
addikt
Hali, van egy 8800GTS 320as kártyám (G80). MA Grid közben elment a kép, majd pár pillanat múlva vissza is jött...
aztán láttam hogy szemetel a kártya.
Kimintem desktopra. megnéztem a speedfant. 12V-ra 2,5-3,1V között mér. everest, speedfan, sandra is.
tudom ez nem igazi mérés, de hátha.
most táp vagy vga?
megnéztem biosban 11,98Vot mér -
attiati
veterán
Lehet táp gond az alábbi?:
AMD athlon 3000-es procit cseréltem x2 4800+ra. És azóta xp boot utáni 10 percen belül néha kifagyogat , utána már nem jellemző. Valami sulinetes 400W-os táp van benne, márkajelzést nem látok rajta, de eddig nem volt gondja. És nem terhelés közben vagy ki a gép!
-
breiner
aktív tag
bocsi
-
breiner
aktív tag
csáó
adott egy cooler master m520 tápegység és a hátulján van egy kis piros led azt mondták az csak akkor villog ha valami baj van és ez valóban így van mert a gépem megy tökéletesen semmi hiba és fel villan mikor be kapcsolom ? és ha kiveszem a memóriát akkor meg értem h villog mert hiba van h nincs benne memória de hogy ha össze van rakva akkor miért villog? ezt nem tudom válaszotokat előre is köszönöm -
szab0729
tag
Üdv!
Nekem is beszorult 1 rusnya tücsök a tápba..
FSP Epsilon 800. Gépem hw-ei a profilomban megtalálhatók.
Ami tuti:
-, h a tápból jön... ventilátort lefogtam kis időre, nem az csinálja
-követi a cpu-terhelést(terhelésre erősödik, üresjáratban nem hallani semmit)
-3DM Vantage alatt is ez a helyzet, betöltőképernyő alatt full tücsök, vga terhelésre, tehát benchmark alatt smi nesz.
-Ezt a gépet 1 Delta DPS400 simán viszi. CF-et akaroook! majd... ezért a tápcsere
-Előző tulajnak simán vitt 4870 CF-et, majdnem ugyanilyen felállásban, ezért is esett rá a választásom...(persze minden fölös zaj nélkül)
-Jah és a gép stabilan megy.
Hát gyak. ennyi.Már érdeklődtem udi kollegánál, mit lehetne tenni, ő mindenképp látni szeretné, mert szerinte döglődik.
Több szem többet lát alapon szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mit lehetne kezdeni..
Lesz-e baj ebből? Esetleg típushiba? Vmi gyenge alkatrész okozza?
Legfőképpen: lehet vmit csinálni vele, v. kénytelen leszek eltűrni?Válaszokat köszi előre is
ÜDv: Szab -
jaja1981
addikt
válasz
legenda007 #5841 üzenetére
Ha másik táppal jó, akkor táp.
Tedd be a másik tápod és azzal használd.
HA hosszabb ideig nem produkálja a hibát a giga táp lesz a hibás. -
legenda007
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy rakta össze egy gépet(MSI-770-C45 alaplap, Athlon II240 proci, 4850, v.kari, giga superb 460) telepítések után egy kikapcsolás után egyszer csak nem akart beindulni, pörgit egy picit a venti aztán nem, utána megint, de nem kapcsolt be. Ezután kipróbáltam a saját ugyan ilyen tápommal, fasza volt minden működött. DE
ezután próba képp vissza raktam ismét a másik tápot és láss csodát működött minden fasza.
Megint sokadik kikapcsolás után ugyan azt csinálta, itt áramtalanítottam utána megint bekapcsolt.
Szerintettek mi lehet??? -
impalaman
aktív tag
Hello!
Lenne egy kérdésem. Baj hogyha a tápom 3,3V helyett csak 3,04 et vagy 3,02-t ad le? -
ANW2
tag
válasz
jaja1981 #5826 üzenetére
Igen az még érthető hogy mikor át állítom akkor ki kapcsol meg vissza. Nem szeretnék plusz feszt adni neki ha így is stabil a rendszer.
Kicsit kevésnek érzem a tápot úgyhogy ha meg lesz az új táp gyorsan kiderül hogy az miatt volt-e vagy nem.
De köszönöm a segítségeteket!
-
-
jaja1981
addikt
Igen, lehet, hogy az miatt van.
Akkor csinál ilyet, mikor pl a BIOS-ban állítod az FSB-t.
Akkor is kikapcsol, majd újra be, hogy az új FSB-t használja.
Valszeg kis bizonytalanságban van.
Adj kis feszt a procinak, ramnak, vagy vegyél vissza tuningból.Mog:
Hagyjad kicsit menni, hátha elkezdi forgatni a ventit.
Amúgy milyen táp? Mi a márkája, hány wattos.
Lehet, hogy rosszul van tervezve, és túl alacsony indító feszt ad a ventinek. -
ANW2
tag
-
Chalez
őstag
Nem biztos, hogy megfelelő topic....
Terhelés nélkül ciripelés - nagyon magas hang - jön a gépemből. Prime95, furmark, játékok stb ha futnak a ciripelés nem hallható, de ha 2d desktop van, akkor megint jön az az alig hallható magas hang...
Vajon mi lehet a gond? Konfig az adatlapomnál, alapon minden...
És nem tudom mi ciripel. -
Mog
csendes tag
Update:
Ha kicsit meglököm a lapátot boot közben csavarhúzóval, akkor elindul és beáll kb. 1000-es fordulatszámra ("érzés" alapján
). Ami alátámaszthatja, hogy szimplán kevés feszültséget ad rá az elején. De mégis nomális ez így?
-
Mog
csendes tag
Ma vettem új gépet, melyhez a következő házat válaszottam
http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=4_&mID=118
Artic Cooling Silentium 2 Eco 80
Összeszerelést követően nagy pillanat első bekapcsolás, minden ventilátor felpörög, elindul a bootképernyő, egyedül a táp ventilátora nem indul el. Azzonal kikapcs. Bekapcsoláskor egy pillanatra látszik rajta hogy kap áramot a táp ventije - bemozdul -, de nem indul el. Kézzel megpörgetve akadálytalannak tűnik a mozgása.
Lehet hogy csak terhelés/hő kevés a boot elején a tápon és azért nem ad rá még feszültséget (eddig kb 5 mp-et hagytam futni aztán kikapcs gyorsan)? Merjek elindítani egy Windows installt, vagy egyáltalán bekapcsolni? Vissza a boltba egyből?
-
fernya
csendes tag
No, ma szétkaptam az eszközt, kicseréltem a púpos kondikat, de még mindig irgalmatlanul sípol... Azt megfigyeltem, hogy a primer oldal környékén (pufferkondik és barátai) sípol. Létezhet az, hogy a kondik száradása ilyen erős sípolást ad?
ps.: Persze az előző postban elírtam a smartpowert truepowerre, de most már mindegy
-
ANW2
tag
Sziasztok!
Van egy probléma ami már rég óta foglalkoztat de tegnap felvetült egy másik topikban ezért gondoltam megkérdezem itt bár nem biztos hogy jó helyen járok.
Tehát mért van az hogy ha a gépet áramtalanítom akkor azután úgy indul hogy bekapcs-kikapcs-bekapcs? Szóval van egy rövid be- és kikapcsolási idő azután indul rendesen.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Mariann294
őstag
Nem a táppal volt gond hanem a cpu-val.Tulmelegedés és ezért kapcsolt ki a gép...
Köszi a választ
Ja és még valami.Azelőtt ha kikapcsoltam a gépet (nem a piros gombal hanem simán) akkor is világitott a kék led a tápon,de most csak akkor kezd világitani amikor bekapcsolom..wtf? -
14adam
addikt
válasz
Mariann294 #5813 üzenetére
Nemprobléma ha ki/be kapcsolgatod.És mivolt a baja a tápnak?
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #5812 üzenetére
Probléma megoldva de a kérdés második felére továbbra is kiváncsi vagyok.(piros lekapcsoló gomb)
-
Mariann294
őstag
Üdv!
Problémám a következő:
Szóval a gépemen nincs semmi tuning és szinte mindennap köztük ma is,déltől be volt kapcsolva a gép és ma este 10-kor puff kikapcsolt (ja és ma még nem is jáccottam),megmár tegnap is akkor azthittem hogy a tuningal volt baja (mert akkor még volt rajta) de ezekszerint nem...
Ilyenkor ha megprobálom bekapcsolni még a bios-ig sem jut el.Ha várok pár percet akkor már jó és bekapcsol rendesen de ki tudja meddig...
Mi lehet a gond?
És egy buta kérdés de jobb félni mint megijedni.
Szóval én ugy szoktam hogy éjszakára kikapcsolom a gép hátulján lévő piros gombal a cuccot (ugye ami a tápon van)
Ez igy baj,vagy inkább maradjon állandoan bekapcsolva?
Köszönöm előre is! -
fernya
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Antec Truepower 450W-os tápom (a Sonata II gyári tápja). Az a gondom, hogy mostanság elkezdett elég erősen sípolni. Nem arra a "standard" halk sípolásra gondolok, amit a kapcsolóüzemű tápok szoktak kiadni magukból, hanem elég erőteljes, éles sajnos
Tudtommal ez a táp nem a büszkesége a cégnek, és elég ratyi kondenzátorokkal szerelték. Ergo két kérdésem lenne:
1) Lehetséges, hogy a kondenzátorok száradnak ki benne?
2) Ha igen, akkor érdemes-e átkondiztatni/javítani a tápot? (És ha igen, mennyiért vállalja valaki?)
-
HPet
csendes tag
5801-re vki, észrevétel ?
-
aero.
veterán
válasz
Zolinho1026 #5805 üzenetére
akkor az rendben van, kérj kölcsöntápot!
-
aero.
veterán
válasz
Zolinho1026 #5802 üzenetére
cpu és vga hőmérséklet? olyankor szokott újraindulni mikor eléri a kritikus hőmérsékletet, vga-nal általában fagy, cpu-nál újraindít. ill ahogy 14adam kérdezte milyen a táp?
-
14adam
addikt
válasz
Zolinho1026 #5802 üzenetére
Hány fokosak a cuccok? És milyen táp van milyen gépbe?
-
Zolinho1026
tag
Sziasztok!
Gondoltam felteszem itt a kérdést hátha a táp a ludas.
A problémám az lenne, hogy saccra 30 percenként magától újraindul az egész gép.
Először arra gondoltam hogy a videokártya melegszik túl mivel játszottam, de mostanra már harmadszorra indult újra
Vajon a táppal van probléma -
HPet
csendes tag
sziasztok
Enermax Liberty 500 3ésfél éves
a gépet hidegen bekapcsolom megy mendegél akár 3 napot folyamatosan semmi.
de ha leállitom és ugy inditom újra hogy a táp még meleg, akkor halk ciripelő hangot ad , kb 2 óráig járattam igy, nem hagyta abba.
megvétel utáni beépitéstől fogva ad ilyen hangot,de csak a beinditás utáni 1-2sec ben volt tapasztalható.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Drón topik
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2