Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
válasz attiati #5859 üzenetére
Hát igen,újra bekell kötögetni a vezetékeket,de nemnagy munka.2-3 perc alatt meglehet vele lenni.
"Vagy látom, hogy a táphoz bevezet egy kábelcsomó, és annak a végén van egy csatlakozó, és csak azt kell rádugni az új tápra?" ezt a mondatot nem tudom értelmezni
Lehet venni,egy olyan terméket,ami kimutatja,hogy mennyit fogyaszt a géped.Mi sok olyan tesztet szoktunk nézni ami mutatja,hogy mennyit fogyasztanak a gépek. -
attiati
veterán
válasz attiati #15569 üzenetére
1. tápkábel csere nem oldotta meg a gondot
2. még annyi infó, hogy a konnektorba visszadugás után a gép bekapcsolásakor nem volt semmilyen villanás, semmilyen hang, ventik se pörögtek fel. Semmi életjelet nem ad / adott. Egyszerűen nem értem, hogy mi a fene történt? (ki volt húzva a gép az áramból a távollétem alatt)
3. Ki tudom zárni valamilyen módon, hogy a táp halt meg vagy sem? (nem tudom átvinni haverhoz próbálgatni)
4. Chicony Hypro 430 W-os tápról van szó. Ez még a minőségi fajta volt. Azért írom, hogy ne ezen a vonalon induljunk el, hogy gagyi a táp.
5. Az eddig leírtak alapján kuka a táp, vagy javítható, érdemes javítani? -
törölt tag
válasz attiati #15576 üzenetére
Kérlek !
1. Kiszereled a számítógépből a tápegységet.
2. A kiszerelt tápegységet helyez el az asztalra. Lehetőleg legyen elég hely az asztallapon. Elég nagyok a kábelkorbácsok.
3. Fogsz egy kb 5cm hosszú vezeték darabot. Lehetőleg szigetelt legyen. A kis darab vezeték két végéről kb. 0.5cm hosszúságban eltávolítod a szigetelést és a vezetéket összesodrod. Amennyiben merev, a sodrás kihagyható de próbálkozhatsz vele .
4. Fogod az alaplapi csatlakozót. és összezárod a két aljzatot a vezeték segítségével.
5. Nem fogdosod a kábeleket csak bedugod a betáp kábelt a tápba. Ha bekapcsol ha nem, megírod! Ha 4-5 mp belül nem indít, húzd ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest