Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Janoska26

addikt

válasz Oczu #316 üzenetére

Tegnap este végre be volt kapcsolva a telója, és fel is vette :Y Persze az 1. mondata ennyi volt: " szar alak vagy, nagyképű szaralak vagy" és ezt párszor ismételgette, sőt még kombinálta is :DD Ja meg hogy jön Pécsre, meg hogy elutalta a pénzt, (ami persze nem jött meg, gondolom arról sincs bizonylata :U ). Meg hogy jövök ahhoz, hogy a Vaterás nevét meg a többit kiírom, én kérdeztem, hogy mit tett azért, hogy bízzak benne azon kívül, hogy a telefonja folyamat ki volt kapcsolva, és azon kívül, hogy 1-2 mondatos válaszokra méltatott csak, amik persze szintén semmitmondóak voltak. Határidő munkája volt aszongya, meg hogy 3 gyereke van Ő nem ér rá, mondjuk ezek szerint kissé feledékeny is, mert a multkor még 4 volt :U És a sok szitkozódás közepette, mikor a feladóvevényről volt szó, akkor mondta ki a lényeget: "Elkevertem, emberek vagyunk" :C az én szememben biztos nem, mindegy biztosítottam róla ma reggel priviben miután megint csak nem jött vissza a számlámra semmi, hogy feljelentem, ha neki számít az a pénz, és ér ennyit akármennyi gyerek mellett, akkor nekem is. Majd máskor meggondolja, hogy visszaéljen-e az emberek jóhiszeműségével és bizalmával vagy sem ;) Mellesleg próbáltam még közbe magyarázni neki, hogyha 1 picivel több hajlandóságot mutatott volna, és utánajárt volna a dolgoknak, és segítőkészebb lett volna, akkor vártam volna türelmesen, de nem mondott semmit :W mindegy , majd jövök a fejleményekkel :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés