Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.

További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap este végre be volt kapcsolva a telója, és fel is vette
Persze az 1. mondata ennyi volt: " szar alak vagy, nagyképű szaralak vagy" és ezt párszor ismételgette, sőt még kombinálta is
Ja meg hogy jön Pécsre, meg hogy elutalta a pénzt, (ami persze nem jött meg, gondolom arról sincs bizonylata
). Meg hogy jövök ahhoz, hogy a Vaterás nevét meg a többit kiírom, én kérdeztem, hogy mit tett azért, hogy bízzak benne azon kívül, hogy a telefonja folyamat ki volt kapcsolva, és azon kívül, hogy 1-2 mondatos válaszokra méltatott csak, amik persze szintén semmitmondóak voltak. Határidő munkája volt aszongya, meg hogy 3 gyereke van Ő nem ér rá, mondjuk ezek szerint kissé feledékeny is, mert a multkor még 4 volt
És a sok szitkozódás közepette, mikor a feladóvevényről volt szó, akkor mondta ki a lényeget: "Elkevertem, emberek vagyunk"
az én szememben biztos nem, mindegy biztosítottam róla ma reggel priviben miután megint csak nem jött vissza a számlámra semmi, hogy feljelentem, ha neki számít az a pénz, és ér ennyit akármennyi gyerek mellett, akkor nekem is. Majd máskor meggondolja, hogy visszaéljen-e az emberek jóhiszeműségével és bizalmával vagy sem
Mellesleg próbáltam még közbe magyarázni neki, hogyha 1 picivel több hajlandóságot mutatott volna, és utánajárt volna a dolgoknak, és segítőkészebb lett volna, akkor vártam volna türelmesen, de nem mondott semmit
mindegy , majd jövök a fejleményekkel 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze az 1. mondata ennyi volt: " szar alak vagy, nagyképű szaralak vagy" és ezt párszor ismételgette, sőt még kombinálta is
Ja meg hogy jön Pécsre, meg hogy elutalta a pénzt, (ami persze nem jött meg, gondolom arról sincs bizonylata
). Meg hogy jövök ahhoz, hogy a Vaterás nevét meg a többit kiírom, én kérdeztem, hogy mit tett azért, hogy bízzak benne azon kívül, hogy a telefonja folyamat ki volt kapcsolva, és azon kívül, hogy 1-2 mondatos válaszokra méltatott csak, amik persze szintén semmitmondóak voltak. Határidő munkája volt aszongya, meg hogy 3 gyereke van Ő nem ér rá, mondjuk ezek szerint kissé feledékeny is, mert a multkor még 4 volt
az én szememben biztos nem, mindegy biztosítottam róla ma reggel priviben miután megint csak nem jött vissza a számlámra semmi, hogy feljelentem, ha neki számít az a pénz, és ér ennyit akármennyi gyerek mellett, akkor nekem is. Majd máskor meggondolja, hogy visszaéljen-e az emberek jóhiszeműségével és bizalmával vagy sem
Mellesleg próbáltam még közbe magyarázni neki, hogyha 1 picivel több hajlandóságot mutatott volna, és utánajárt volna a dolgoknak, és segítőkészebb lett volna, akkor vártam volna türelmesen, de nem mondott semmit
mindegy , majd jövök a fejleményekkel