- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
Beretta 92R #35 üzenetére
és fix alapbér + ügynöki jutalékkal, vagy szimpla vállalkozói felállásban?
-
keszo
őstag
Sziasztok
Adott:
-FuelTECH® E95 Üzemanyag Fogyasztás Csökkentő Kapszula - Benzines "- 10-18% várható üzemanyag megtakarítás autótípustól függően"
-XCELLS Water Benzines Fogyasztás Csökkentő Készülék Hűtővízbe "A beszerelést követő 8-10 lóerős nyereség mellett mérhetően 10-15%-al csökken a motorzaj, 50%-al csökken a motor káros anyag kibocsájtása és nem utolsó sorban maximálisan 10-18% üzemanyag megtakarítás érhető el a technológia alkalmazásával"
-GREENFUELnanotechnológiás üzemanyag adalék "12-25% üzemanyagmegtakarítás; Hatékonyabb motorteljesítmény; Kevesebb károsanyagkibocsátás
-MICHELIN abroncsok GREEN X
"a gumiabroncs felelős az üzemanyag-fogyasztás akár 20%-áért"
-Shell FuelSave Euro 95 és Diesel üzemanyag "Akár 1 liter üzemanyagot is meg lehet takarítani tankonként a Shell új üzemanyagával"
Az autóm városban 100km-en durván 8l-t fogyaszt, ha én ezt mind megcsinálom akkor 4l-es lesz a fogyasztása és szinte nulla a károsanyag kibocsátása. Valamint 50%-kal nő a teljesítménye. -
Molnig
újonc
válasz
borbelyhaz1 #46 üzenetére
Skoda Octavia 1.9PDTDI, 2005-ösben próbáltam, a lakhelyem-munkahelyem közötti szakszon ugyanakkor,ugyanúgy közlekedem, kb. 10%-kal csökkent a fogyasztás a tablettával. Ez tény.
-
borbelyhaz1
újonc
Sziasztok
Szeretnék FFI MPG Caps fogyasztáscsökkentő tablettát venni.
Tudna valaki segíteni hogy milyen áron van?
Hol és hogyan lehet szerezni.Köszi
-
goyo206
senior tag
Te próbáltad egyébként ezt a tablettát?
A kérdés leginkább arra irányult, h. ki próbálta, mik a tapasztalatok, stb. Én is erre lettem volna kíváncsi, nem arra, h. hogyan fúrjunk bele v.ki dolgaiba...
Egyáltalán nem reklámozta, de Nektek és a nagy ellenállásotoknak köszönhetően olyan kíváncsi lettem, h. rendeltem is 2 db-ot! -
Beretta 92R
tag
Kérem a moderátotorkat, hogy töröljék ezt a topicot! ÉS NEM ÜZLETI JELLEGŰ EZ A TOPIC! CSAK ANNYI LETT VOLNA A LÉNYEGE, HOGY AKI HASZNÁLTA AZ LEÍRJA A TAPASZTALATÁT, de látom hogy arról nem itt kell kérdeznem.
ENNYI -
dabadab
titán
válasz
Beretta 92R #39 üzenetére
Ha itt szeretnél hírdetni, akkor ajánlom a PH mediaajánlatát. A fórumos gerillamarketing erősen ellenjavallt.
-
tibi666
senior tag
válasz
Beretta 92R #39 üzenetére
téged ezért fizetnek?
gondolom a wikipedias linket nézted, amit linkeltek korábban.
-
Beretta 92R
tag
Kinek van tapasztalata vele? Azok írjanak, akik használták már. Amerikában már nagyon régóta használják nagyon sokan és CSAK POZITÍVAK a visszajelzések, ÉS MINDENKINEK BEVÁLT AKI HASZNÁLTA. És én is tanusíthatom, hogy nagyon jó hatással van a kocsira.
-
degu
senior tag
Heureka!
Uzemanyag csokkento tabletta?
Rossz a csapasirany!
Tord el mind a ket labat...
Sekuplung,sefek!
EZ az igazi fogyasztacsokkento! -
szesa
senior tag
válasz
Beretta 92R #35 üzenetére
az cask azért van mert vége a télnek
-
Beretta 92R
tag
Nekem 2 literrel csökkent a városi fogyasztásom vele és sokkal jobban is megy vele a kocsi és könnyebben is indul sokkal.
-
hito
nagyúr
Na majd kipróbálom a Lupo-mba (1.2 TDi 3L)...a szemétláda bekapkodja a 3.4 (három egész négy tized) litert 100-on fene az éhes pofáját
-
Integra
titán
ezeket a szarokat nem az autó tankjába kell dobálni, hanem azoknak az idiótáknak a szájukba, akik ilyet megvesznek.. iq csökkentés dupla sebességgel, az kell nekik!!!
ilyen topicot zárni kéne, nem a butaságot terjeszteni... -
dabadab
titán
Szerinted?
Ezekkel a vackokkal nem érdemes foglalkozni addig, amíg rendes mérések nem mutatják, hogy van valami pozitív hatásuk. A spurisok pl. az elmúlt húsz évben nem jutottak el oda, hogy csináljanak egy rendes mérőpados mérést (mondjuk kérdés, hogy akkor mi alapján végzik a hihetetlen fejlesztőmunkát) - vagy legalábbis nem sikerült olyat mérniük, amit ki is tennének
-
dabadab
titán
En is szeretnek betenni ide egy linket
Egeszen veletlenul, ha nem a forgalmazo sajat site-jarol tajekozodunk, akkor kiderul, hogy kamu az egesz es az ezt forgalmazo MLM ceg ellen birosagi eljaras folyik a fogyasztok megtevesztese miatt, akik mondjuk a hatosagokkal nem mertek nagyon packazni, a hivatalos engedelyezteteskor csak mint (regi autokhoz hasznalando) olmozatlan benzinhez hasznalando olom-potlot emlitettek. -
szesa
senior tag
Én már használtam ilyesmit.
Valami kupakba adtak egy sárgás salakszerű anyagot, amit benzinbe fel kellett oldani, egy kupak kb 2 literbe oldva, utána abból én 2dl-t töltöttem egy tankhoz kb (50l).
Aztán nem tudom hogy mi történt
1.3-as coltom van de 8litert evett télen városban.
Azota akocsit összetörték, most lett megjavítva. Tökre nem tudom hogyan fogyasztott mert az utobbi 3 hankolásnál nem is figyeltem mert olyan kurva drága lett az üzemanyag hogy már ugyis mindegy nem tudok mit tenni
Viszont E85-nek utánanéztem, az olcsóbb, és mégtöbbet fogyaszt belőle a motor, tankolásonként kb 4-600 Ft-ot lehetne spórplni vele ugyhogy az is nudli.
A legjobb megoldás mindekinek ajánlom: egy jó dizel motor -
Arni90
tag
hm..! ez érdekes téma és nem is olyan rossz
-
Beretta 92R
tag
válasz
Beretta 92R #21 üzenetére
Van erről tapasztalata valakinek?
-
Ottoka
őstag
válasz
Winner_hun #24 üzenetére
Mert a kismókusok nem értnek ehhez....
-
zsolt1129
addikt
válasz
Winner_hun #20 üzenetére
De 100km-enként áttlag 1l-es a fogyasztáscsökkenés,akkor megérheti a dolog. Mivel 1000km-enlént már 10l a megtakarítás. A tabletta viszont 60l üzemanyaghoz elegendő
.
-
Beretta 92R
tag
Várom azoknak a tapasztalatát, akik új, bejáratós motorban használják a tablettát.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Beretta 92R #18 üzenetére
A gyári adalék egy tank benzinhez nincs 100 Ft-ba
Bár ez a tank méretétől függ.Ha 3-400 Ft akkor az 1 literes fogyasztáscsökkenéssel se éri meg, mert többe kerül a tabletta mint 1 liter benzin.
Pláne ha évek óta használod, régebben még nagyobb volt egy liter benzin és a tabletta árának a különbsége. -
Ottoka
őstag
válasz
Winner_hun #15 üzenetére
Hol veszed?
-
zsolt1129
addikt
válasz
Beretta 92R #14 üzenetére
Köszi a linket. Áttolvasgatom. Egyébként az STP-nek van benzin/diesel adaléka is
.
-
Winner_hun
félisten
Ez kell ide, nem tabletta.
Ezt keverik a benzinbe (már ha belekeverik)
5 liter 5-6000 liter benzinhez bőven elegendő.Arra amúgy kíváncsi lennék hogy 1 literrel hogy viszi lejjebb a fogyasztást ha ugyan úgy használja az autót. Óóó drága marketing
-
Ottoka
őstag
válasz
Beretta 92R #10 üzenetére
Komolyra fordítva én Spurit használok, az folyadék, de láttam már ezt a tablettát is. Kb. minden 5. tankoláskor rakok bele 50 ml-t. 500 ml egy flakon ezer párszáz forint sztem egyszerűbb mint a tabletta.
-
Ottoka
őstag
Fűnyíróba érdemes rakni?
Benzinesbe persze, nem elektromosba...
-
tibi666
senior tag
válasz
Beretta 92R #7 üzenetére
az üzemanyagrendszerben nincsen korom, tehát nincs mit tisztítson. ezek az adalékok arra jók, hogy a tanktól az injektorokig a lerakódott szennyeződéseket kioldják... idős kocsinál ezért nyilván jobban érezhető a hatása, míg újnál gyakorlatilag nem.
-
Beretta 92R
tag
Amerikában már régóta használják több millióan és ott nagyon sokan elégedettek vele.
[link] -
tibi666
senior tag
válasz
Beretta 92R #3 üzenetére
korom a szívó oldalon nincs, így azt nem tisztítja.
-
tibi666
senior tag
ezek inkább tisztítják az üzemanyagrendszert, ezzel optimálisabbá téve a működését, így valamelyest csökkentve a fogyasztást. ebben persze benne van a placebó is, ilyenkor jobban figyelsz rá, hogy mennyire nyomod, stb. ráadásul soha nem összehasonlítható két fogyasztási érték, mert a körülmények mindig másak.
folyamatos használatuk felesleges.
vannak injektortisztító adalékok, 2-3 decis kiszerelésben, 5 ezer km-enként érdemes tölteni egy flakonnal 30-40 liter üzemanyaghoz. finomabb járást, és valóban talán pici fogyasztás csökkenést tapasztalhatsz. gyakrabban nem is ajánlott. -
zsolt1129
addikt
Ez a téma engem is érdekelne. Várom én is a tapasztalatokat. Ha tényleg jó,és működik a dolog,akkor elgondolkodnék a vásárláson
.
-
Beretta 92R
tag
Ide várom mindenkinek a tapasztalatát, véleményét a Dyno-Tab és az FFI MPG Caps fogyasztáscsökkentő tablettákról. Nekem bevált mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest