- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Ne haragudjatok, de ne legyen már minden filmnek saját topicja...
-
pomix
tag
válasz
Dying Fetus #34 üzenetére
Én nem rég az aktívban vagy a fókuszban láttam riportot a forgatásról! Akkor valami olyasmit mondtak, hogy kb.: februárban fog a moziba kerülni!! Meg azt is mondták, hogy a babetta egy kicsit át lesz alakítva, de nem árulják el!! Legyen meglepi!! Én úgy láttam, hogy pár másodpercig feltünt az átalakított babetta, de nem vagyok benne biztos!!
Egy up a topicnak, mert én nagyon várom!!
Az argo is nagyon nagy film! -
Dying Fetus
tag
idézet csokitól:
felpróbálni az összes charlie csöcsű stppos picsát
easy rider öcsém easy rider
ja egyébként mikor lesz magyar mozikban a 2 körübelül?? -
Neo...
aktív tag
Na 1 UP! ot megér !
-
Josh
tag
''Anyámmal élek, babettával járok, macskám van, és még ne legyek kemény?''
Én is várom a folytatást.
-
Speccy
aktív tag
''- Kérem a panaszkönyvet!
- Nincsen.
- Olyan nincs hogy nincs''
-Akkor van!''
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Remélem az érni is fog valamit, hogy a szereplők maguk mondják, hogy übereli az első részt és ez nem csak 1 reklámfogás, mert ebben a kategóriában igen nehéz folytatni egy ilyen remekművet (szigorúan saját vélemény
) végtére is ez nem egy horrorfilm, meg hasonlók...
Igaz nekem már Rudolf Péter neve elég garancia arra, hogy jó lesz a film, tekintve, hogy én még nemigen láttam őt silány produkcióban résztvenni, szóval bízom benne, hogy a második résszel is töretlen marad a népszerűsége.
Csakhát sajnos a nézőközönség elvárásai hihetetlen magasak lettek 5év alatt egy ilyen produkció folytatásával szemben én úgyérzem -
Neo...
aktív tag
Sajna várni kell de nem sokat
Remélem -
busman
veterán
Ízirájder öcsém!!
Jobbra fel... -
adalbert1
veterán
Kíváncsi vagyok már a 2-re, és remélem hogy legalább eléri az 1 színvonalát, de ha még ütné is, akkor
-
NoLF
veterán
-hhö, lehet hogy meg se nősülök.
-nna, ettől kilesznek egy páran... -
Neo...
aktív tag
Idézetek :
'' Bazdmeg Sanyi , téged kezeltetni kéne ''
'' Mogyoró , - Sós ? -Mogyoró Imre ellenőr bemennék ! ''
'' Jovan csoki azért kemény voltál , -Hudecsunya ! ''
Easy raider öcsém , Easy raider -
trendax
tag
legjobb!!!
nagyon várom....
nekem ez a film jön be leginkább az utóbbi pár év magyar filmjei közül... -
Neo...
aktív tag
Szerintem is nagyon zsir lesz és azt hallotam veri majd az 1. részt ! de lényegtelen h veri e akkor is Üvegtigris a király !
Ha nem fér el és a monderátorok zárják akkor pech ! de remélem elfér tőlük !
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
nagyon jó film!!
de ez:Bővebben: link ezért van, nem? -
Easyrider ocsem
Enis nagyon varom mar,
''mer' mi legyen tan FAPUMA'' -
NoLF
veterán
Kinyitott az Üvegtigris
Tinnye - Már forgatják az elmúlt évek legnagyobb magyar filmsikere, az Üvegtigris második részét. A mozi, amelyet az alkotók várhatóan csak a jövő év elején mutatnak be, ugyanazokkal a szereplőkkel és ugyanazon a helyszínen készül, mint a kultuszfilmmé vált előd.
Az Üvegtigris 2-ben ugyanazok a színészek játszanak, mint az öt évvel ezelőtt készült első epizódban.
Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Csuja Imre, Horváth Lajos Ottó, Gáspár Sándor, Szarvas József, a híres baráti társaság minden tagja újra jelen lesz a vásznon, sőt az epizódszereplők közül is
sokan visszatérnek, köztük Kovács ''KoKo'' István is.
''Nem árulok el titkot, ha azt mondom, a mostani az Üvegtigris folytatása lesz'' - avatott be a rendező-főszereplő, Rudolf Péter. ''Persze vállaljuk azt, hogy elment a fejünk felett az idő, öt év telt el az előző rész forgatása óta, így a történet is öt évvel később, 2005-ben játszódik. Lali, a főszereplő kicsit próbált javítani az egyébként piti kis életén, de közben nem sok minden változott. Sokat gondolkodtunk egyébként a címen, az egyik előző jelenet miatt tervben volt a Fapuma, de végül úgy döntöttünk, marad az Üvegtigris 2.''
Csuja Imre, a babettás Csoki bácsi is élvezi, hogy elkezdték a forgatást. Csuja tudja, hogy az Üvegtigris nemcsak kultuszfilm lett, de szállóigéket is teremtett a magyar köztudatban.
''Ugyanott forgatunk most, ahol öt éve - mesélte Csuja Imre - és sokan kiabálnak nekünk az útról: Ízirájder, öcsém, ízirájder!'' Emlékezve a film nagy szlogenjére.
A film egyébként teljes egészében magántőkéből készül, egyenlőre semilyen állami támogatást nem kapott. Az első rész is magánpénzből forgott, de mostanra behozta az árát, árulta el Pataki Ági, aki producerként vesz részt az Üvegtigris 2 készítésében. -
mayerlaci
senior tag
Most két héttel ezelőtt kezdték a forgatást.
-
NoLF
veterán
azt hallottam, hogy lesz. ennyit tudok.
-
Neo...
aktív tag
Nos szerintem megér 1 topicot !
Az első rész szerintem nagyon sok külföldi filmet elsöpőr !
A 2. részre kiváncsi leszek ! Nos erről ki mit tud ?
Hogy az 1 rész idézzem :
Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest