Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wmwinters01
tag
válasz
csatacsita #154 üzenetére
Hali, nem tudom mennyire aktuális még ..
szerintem mindenképp fokozatosan kezdj neki, az úszás is ugyan olyan sport, amit ha túltolsz az elején az nagyon el fogja venni a kedvedet. Elején érdemes mindig légző gyakorlatozni és akkor nem azt fogod érezni 3 hossz után, hogy nem kapsz levegőt..
Meg úgy amúgy is, érdemes a jó légző technikát elsajátítani és akkor gyorsabban tudod terhelni magad (szerintem).
Más, kb fél éve használok egy Decathlonos Nabaiji 500 spirit úszószemüveget ( [link] ). Első alakalommal úgy szuperált, ahogy az ember elképzeli, másfél óra tempozás után is ugyan úgy kiláttam rajta, no pára, sehol egy csepp víz és kényelmesen illeszkedett. Második alkalommal már elkezdett vizenyős lenni a szemüveg belső része kb. fél óra után először kevésbé, majd egyre zavaróbban, amíg eljutottunk 1 óra után arra a szintre, hogy alakokat láttam már csak halványa...
Amikor végeztem, megnéztem közelebbről és a belső bevonat "olvadt" meg - vagy legalábbis annak tűnt - , gondoltam hagyom hátha megszárad... hát megszáradt, de ugyan úgy nem lehetett kilátni rajta, bementem a decathlonba és az egyik "vizisport" eladónál elpanaszoltam a problémát. Annyit mondott, hogy vegyek párátlanító filcet ( ?WUT? ) és az majd megoldja, ha nem, akkor lehet típushiba.. hát nem oldotta meg, szóval felrúgva az utasítást "lekapartam" a genyoréteget amennyire tudtam... nos ezzel elértem azt hogy most már többnyire kilátok és nem párásodik, de azért nem minden cuccot tudtam leszedni róla és sávokban (főleg a lencse peremén) megmaradt a trutyi..Most hogy kijött a jó idő és elérhető távban van a Balaton, plusz a kültéri medence is használható (na meg a beltéribe is besüt a nap) erősen gondolkodom egy füstös lencsés úszó szemüvegen, de az előbb felvázoltak miatt elbizonytalanodtam, hogy milyet is kellene ...Valakinek hasonló tapasztalat ezekről a típusokról, vagy csak én voltam szerencsés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj SSD-k!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest