- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
@kos
tag
Köszönöm, megoldódott a dolog.
-
macilaci78
nagyúr
És ha soros portot alakítana át egy párszáz forintos cumóval USB-re? A soros port is messze elmarad sebességben az USB-től.
-
Totyi
őstag
Nem tudom az alaplapod típusát;de az enyémen lehet állítani,hogy high,full speed;vagy csak 1.1-en menjen.Ezt onnan tudom,hogy alapon 1.1-enment,rádugtam a gépre egy mp3 lejátszót és rinyált a win hogy az adott eszköz nagyobb sebességre képes mint amennyi most lehetséges.Biosban túrtam,átállítottam és most jó.Innen volt az ötlet.
-
rdi
veterán
ok más is ezt írja:
''Another thing you may be able to try that I forgot to suggest is to ''downgrade'' your USB port to 1.1, if possible on your system. Look in the BIOS settings for this.
If you are successful you will notice that capwiz will have detected the USB 1.1 port and lowered the available bitrates for DVD captures.
If this works for you, I think that you will find that the available bitrates even on a USB 1.1 port are more than adequate.'' -
@kos
tag
Külső winchesterre nem tudok másolni. Le kell vennem a sebességet, hogy bírja.
-
@kos
tag
Jó, az utóbbi kérdésem lehet, hogy oltári nagy baromság volt...
[Szerkesztve] -
@kos
tag
Hehe. A nagy sietségben erre nem is gondoltam.
És esetleg valami szoftveres megoldás total commanderben?
-
@kos
tag
Köszi, azért annyira nem akarom korlátozni!
-
@kos
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, ahogy a címben is említettem szeretném visszavenni, korlátozni az usb-m sebességét. Hogy tehetem ezt meg? Segítséget előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia