Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricobacsi
csendes tag
Jójojo...
de nem akarok huzogatni

-
macilaci78
nagyúr
Én úgy tapasztaltam, hogy az audió-csatlakozóra is és az USB-s fejhallgatóra is kiadja a jelet egyszerre. Szvsz is egész egyszerűen ha a fülesen akarod hallgatni a muzsikát, akkor kikapcsolod a hangfalakat (jobbaknál alapfelszereltség), ha meg fordítva szeretnéd, akkor vagy kihúzod, vagy eltávolítod a fülest. De ha séród nem tűri a búrádon a fülest, minek szívózol rajta?
-
Ricobacsi
csendes tag
jaja!
gondolom hogy nem éri meg de akkoris kényelmetlen!
1 gond van hogy hosszú a hajam és folyton becsípi de most felis hívom a fodrászom hogy változtassak rajta!
;) -
Rover623
félisten
Nem fogsz megoldást találni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Winfos megenged akárhány audio eszközt használni...
Viszont a programoknak kell arra felkészülniük hogy kiválasszák a rendelkezésre álló eszközök közül azt, amelyiket ki- vagy bemenetként használni szeretnének...ha van a progiban ilyen lehetőség, akkor van megoldás...de mivel a legtöbb szoftver a Winfos alapértelmezésű eszközeit használja, az egyetlen megoldás az, ha a Control Panelben te állítgatod át kézzel a Default eszközöket...nekem nem érne meg ennyi macerát az biztos...
-
Ricobacsi
csendes tag
akkor elnézést de valami hozzáértőt szeretnék találni nem pedig olyanokat akik butaságokat beszél!
sry
de nekem olyan kellne hogy nem ez vagy az hanem ezis+azis!
vágod? -
Ricobacsi
csendes tag
Konkrétabban?
az hogy van egy USB-s fejhallgatóm.(eddig oké?)
de van egy audiokimenetes hangfalam, és szeretném használni is nemcsak porosítani!
Amúgy most nemvolt kedvem keresgélni ha nemgond!
Szerintem nincsen olyan sok embernek ehhez hasonló problémája!
Ha zenét szeretnék hallgatni akkor hogy ne fejhallgatón halgassam azt szeretném elérni! -
Ricobacsi
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mit tegyek!
Vettem illetve kaptam születésnapomra egy USB-s fejhallgatót (7.1-es).
De volt nekem már egy hanfalam, és egy másik fejhallgatóm!
Ha tudtok nekem mondani egy progit, ami kettéválasztja az audiót vagy megosztja vagy akármi azt léci küldjétek el nekem a progi nevét!
kösz!
Ricobacsi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- XPEnology
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)