Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fordfairlane
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Mire mondjuk Észak-Korea vízummentességet kap,...
Az se mostanában lesz.

Vicces lenne olvasni ilyen szalagcímeket:"Irán és Kuba után Észak Korea is vízummentességet kapott."

-
fordfairlane
veterán
Az meg Magyarorszag dolga,...
Pontosan.Szerintem egyébként megéri kivételezni. Amerika mégis csak a világ katonai és gazdasági nagyhatalma, de megértem, ha előtte a nagypolitika rendezni akarja a jogi hátterét az ujjlenyomat tárolásnak. Eddig nem volt ilyen, hogy ezt meg kellett volna nyitni más országnak, legalábbis nem emlékszem ilyenre.
-
fordfairlane
veterán
ha nem kell vizummentesseg mennyetek sorbaallni heteket varni fizetni stb
nem gondSzemély szerint nekem nincs rá szükségem, egyhamar nem megyek oda (félre ne értsd, semmiféle gyűlölet nincs bennem, anyagi okai vannak), de munkatársam bizonyára örült volna, szeptemberben volt Hustonban. (Meg persze annak is örült volna, ha a hurrikán más időpontot választ.) Szerintem az átlagpolgárok nagy többsége akarja ezt a kedvezményt.
-
fordfairlane
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Pontosan ezért érdekelne az, hogy a vízummentes országok mindegyikével van-e hasonló megállapodás, mint amit most kérnek a 6 új csatlakozótól. Szerintem Magyarország egyáltalán nem veszélyes ebből a szempontból, nincsenek nagy muszlim közösségek, és (tudtommal) semmivel sem egyszerűbb állapolgárságot szereznie egy arabnak nálunk, mint mondjuk Németországban, a példánál maradva.
-
fordfairlane
veterán
lehet ha a tomo utcai 16 emeleteseket romboltak volna le Te is ugyelnel ki jon es ki nem Magyarorszagra
A kérdésem még mindig áll, érzelmek helyett ajánlom mindenki szíves figyelmébe. Mindenkinek kell ujjlenyomatot / ujjlenyomat adatokat adni, tehát mondjuk egy Nyugat-Európai ország polgárainak is, vagy csak bizonyos államok beutazóinak?
-
fordfairlane
veterán
Mindketten átmentek defenzívbe, és elbeszélnek egymás mellett, emiatt megkérdőjelezik egymás szellemi képességeit.
Pedig tök egyszerű ez. Egyrészt a magyarok nagyobbik része szerintem örülne annak, ha nem kéne vízumot igényleni az Usába való utazáskor. Másrészt viszont Magyarország kivételezett eddig is az Usával vízumkölcsönösség szempontjából, és a kérdés az, hogy továbbra is kivételezzen vele azzal, hogy most az ujjlenyomat adatbázist is megnyissa. Nincs még egy ország, amelyik ezt igényli, és a kérdés az, hogy kell-e nekünk ilyen áron.
Kíváncsi vagyok arra, hogy pl. egy némettől vagy egy osztráktól kérnek-e ujjlenyomat / lekérdeznek-e ujjlenyomat adatbázis, ha az Usába megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest