Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem a személyeskedést és az itthoniak leszólását / "oltását" nyugodtan befejezheted. Az elmúlt pár napban nem először látni tőled (csak hogy példát hozzak , "okos sokdiplomás" , "szittya magyar önérzet" csak így az utóbbiak közül ), ráadásul mértéktelen (ki nem moderált ) offokban . Többek közt ph alapelvekbe is ütközik...
nem turkalnak a magyar buntetoeljarasban -ennek ellentmond, hogy kereshetik az itthoni ujjlenyomatadatbázisban az ujjlenyomatokat. És mivel ez itthon nem megfelelően szabályozott , tárolt vagy istentudjamicsoda, ezért esetleg olyan emberrel is kicseszhetnek, akitől csak ujjlenyomatot vettek itthon, de nem volt bűnöző, ennyi...
Engem megnyugtatna az, ha ezt itthon megfelelően rendeznék, megfelelő adatbázis, és csak abba nézhetnének bele az amcsik. Az úgy korrekt. Szerintem.tiv61us: szerintem azzal zárjuk le, hogy lehet véleményem dolgokról , és a véleményemmel oda megyek ahova akarok. Akár az Usába is.
Nem az usát nem szeretem, hanem bizonyos dolgokkal egyrészt nem vagyok ott tisztában, másrészt azon infók alapján amit tudok, én másképp gondolom. Nem hiszem, hogy azért mert esetleg másképp gondolkodom mondjuk itthon, mint az emberek nagyobb része bizonyos dolgokban, ezért pl. itthonról is "takarodnom" kéne. Márpedig te kb ezt mondod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest