Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem a személyeskedést és az itthoniak leszólását / "oltását" nyugodtan befejezheted. Az elmúlt pár napban nem először látni tőled (csak hogy példát hozzak , "okos sokdiplomás" , "szittya magyar önérzet" csak így az utóbbiak közül ), ráadásul mértéktelen (ki nem moderált ) offokban . Többek közt ph alapelvekbe is ütközik...
nem turkalnak a magyar buntetoeljarasban -ennek ellentmond, hogy kereshetik az itthoni ujjlenyomatadatbázisban az ujjlenyomatokat. És mivel ez itthon nem megfelelően szabályozott , tárolt vagy istentudjamicsoda, ezért esetleg olyan emberrel is kicseszhetnek, akitől csak ujjlenyomatot vettek itthon, de nem volt bűnöző, ennyi...
Engem megnyugtatna az, ha ezt itthon megfelelően rendeznék, megfelelő adatbázis, és csak abba nézhetnének bele az amcsik. Az úgy korrekt. Szerintem.tiv61us: szerintem azzal zárjuk le, hogy lehet véleményem dolgokról , és a véleményemmel oda megyek ahova akarok. Akár az Usába is.
Nem az usát nem szeretem, hanem bizonyos dolgokkal egyrészt nem vagyok ott tisztában, másrészt azon infók alapján amit tudok, én másképp gondolom. Nem hiszem, hogy azért mert esetleg másképp gondolkodom mondjuk itthon, mint az emberek nagyobb része bizonyos dolgokban, ezért pl. itthonról is "takarodnom" kéne. Márpedig te kb ezt mondod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Objektívek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- sziku69: Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi