- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem a személyeskedést és az itthoniak leszólását / "oltását" nyugodtan befejezheted. Az elmúlt pár napban nem először látni tőled (csak hogy példát hozzak , "okos sokdiplomás" , "szittya magyar önérzet" csak így az utóbbiak közül ), ráadásul mértéktelen (ki nem moderált ) offokban . Többek közt ph alapelvekbe is ütközik...
nem turkalnak a magyar buntetoeljarasban -ennek ellentmond, hogy kereshetik az itthoni ujjlenyomatadatbázisban az ujjlenyomatokat. És mivel ez itthon nem megfelelően szabályozott , tárolt vagy istentudjamicsoda, ezért esetleg olyan emberrel is kicseszhetnek, akitől csak ujjlenyomatot vettek itthon, de nem volt bűnöző, ennyi...
Engem megnyugtatna az, ha ezt itthon megfelelően rendeznék, megfelelő adatbázis, és csak abba nézhetnének bele az amcsik. Az úgy korrekt. Szerintem.tiv61us: szerintem azzal zárjuk le, hogy lehet véleményem dolgokról , és a véleményemmel oda megyek ahova akarok. Akár az Usába is.
Nem az usát nem szeretem, hanem bizonyos dolgokkal egyrészt nem vagyok ott tisztában, másrészt azon infók alapján amit tudok, én másképp gondolom. Nem hiszem, hogy azért mert esetleg másképp gondolkodom mondjuk itthon, mint az emberek nagyobb része bizonyos dolgokban, ezért pl. itthonról is "takarodnom" kéne. Márpedig te kb ezt mondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest