- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoGa
tag
Ahogy lesaux leirta a vizumigenyles menetet nagyjabol igaz. Bar kis keseru felhangot erzek benne, talan nem veletlen.
Hozzateszem hogy kifejezetten leirjak - talan a vizumigenylo lapon, vagy a kovetseg weboldalan - hogy az USA-ba utazni nem jog hanem kivaltsag. Hat ez erdekes hozzaallas, de vegulis az O orszaguk.
Nekem seamen's visa-m van, annak az igenylese is hasonlo keppen mukodik azzal a kulonbseggel, hogy nem kell 06-90-es szamot hivogatni (ez tenyleg pofatlansag), hanem az ugynokseg kert idopontot a szamomra.
>Magaddal kell vinned egy kitöltött kérdőívet, ami talán két lapból áll.
Letoltheto a kovetseg oldalarol. A ''rafinalt kerdesek'' eleg hulyek, sok ertelmuk nincsEgyebkent eleg alapveto informaciokat kerdeznek, semmi extra.
>Mellékelned kell fényképet magadról, de nem ám akármilyet, nem bizony! Most >figyelj. A fénykép 5x5 centis legyen.
A legtobb fotostudioban ahol csinalnak igazolvanykepet, pontosan meg tudjak ezt oldani. Eleg csak ugy odamenni, hogy USA vizumhoz akarsz fenykepet. A kovetseg oldalan fenn van a studiok listaja.
>A beszélgetés végén ha szerencséd van, kapsz valamilyen papírt, amivel délután >vissza kell másznod, és akkor történik valami, de nem tudom, mi, odáig még sose jutottunk el.
Semmi kulonos. Visszakapod az utlevelet, benne a vizummal.
Amugy Kanadaba sem egyszerubb vizumot intezni. Baratom kert, nem kapott, pedig mar jart kinn korabban. -
Integra
titán
ezt csak megerősíteni tudom, nem a pénz számít...
egyik barátnőm akinek a családja kilóra megtudná venni az egész követséget, úgy hajították ki minden ok nélkül mint a szart. pedig ott aztán tényleg hatalmas vagyon van és a legkevésbé sem kellett tartani tőle hogy kivándorolna....
szóval tényleg absz szimpátia alapján megy a dolog.
ha köcsög bunkók akkor olyan szinten alázzák meg az embert hogy az ombudsman is falnak menne, ha jó kedvük van, akkor teljesen normálisak és nincsen gond egyáltalán.
kint élnek családtagjaink az usa-ban, washington d.c.-ben elég komoly cégeknél dolgoznak, hiába levél tőlük, hiába bármi, hiába mondom hogy már évek óta szeretnénk meglátogatni őket, teljesen reménytelen, úgy kibasznak mint a szél.
és mivel vállalkozóként melózom, ezek után a tartós munkahelyi viszony nálam nem létezik. ezeknek a barmoknak meg persze ilyen dolgok számítanak.
úgyhogy képtelen vagyok meglátogatni őket.
egyébként meg kapja be a nagy faszt az usa adminisztráció, még kint is úgy viselkednek a reptéren mint valami különleges felsőbbrendű faj, basszák meg magukat.
ha én lennék az illetékes, már rég őket is ujjlenyomat és megaláztatás várná ferihegyen.
sőt, bárcsak egész európában ez lenne velük szemben... -
-
chicken
senior tag
Leesik az állam. Én 1999 nyarán kértem vízumot (jó, akkor még nem volt ez a szept. 11).
Se lakásom, se vagyonom, se autóm, jó kölcsönkértem 200 000 forintot azt ráraktam valami számlára. Apukám Münchenben él ezer éve, anyukám itt, gyerekem nincs, férjem se, munkám nincs, nappalis egyetemista vagyok. Családban senki nevén nincs se vagyon, se ingatlan. Papíron rejtély lehet, miből élünk. Simán megkaptam a vízumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest