Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazi king
tag
Csatlakozom a negetiv élményekhez, 1 éve februárban folyamodtam turista vizumért, vittem mindent amit kellet, fél guriga számlán, munkahelyi igazolás 150k havi netto (igaz ez hamis volt), LEFOGLALT KIFIZETETT SZÁLLÁS Miamiban, 1 honapos gyerek!!!!!!, földhivati papir, stb.... ja pechre pont olyan csajjal kellet elbeszélgetnem aki egy kukkot se gagyogott magyarul, én meg naon keveset angolul (aki jó angolbol ugy láttam sokkal könyebben boldogul) a tolmács meg azt mond amit akar (mint késöbb kiderült). Lényeg hogy van ez a sablon szöveg amit bármire rámondanak: Nem bizonyitootad kellöen a magyarországhjoz való elég erős anyagi és családi kötödést!!!!! pfffff na most jön a pláne közvetlen elöttem egy miskolci srác 150k bankszámlával, repülöjegyfoglalással meg valami nagyon kajli munkahellyel (lakás nélkül) 10 éves turistavizumot kapott.
Konzekvencia: tisztán pofára adják a vízumot
Késöbb megtudtam (van egy diplomata ismerös) hogy a nagykövetségen ki van adva a konzuloknak hogy naponta legalább hány kérelmet kell visszautasítani!!!!!!
ezek után lehet bátran menni vizumért
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Automata kávégépek
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő