- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-21 07:41 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Nem akarok senkit sem idegesíteni, de kíváncsi vagyok, ezzel a kèrdèssel, ki szeretnèm
próbálni a vodafonet. az 500gbyte os kártyás csomagját. A kèrdèsem az
volna hogy eme csomagnál is csak 10/10 a sebessège vagy több?! A Választ előre
is köszönöm.
-
Marcsello31
őstag
Nem èrtem. Hogy minek erőltetik az IPv6 mèg most sem. Ha sorban mondják vissza. Köztük èn is annó. Èrtem èn hogy fogyóban van az ipv4 cím. De azt még nem hiszem. Hogy tovább lehetne e az ipv4et fejleszteni, teszem hozzá nem IPv6á. Volt itt olyan aki örült az IPv6na ak? :D
-
Marcsello31
őstag
Jó szolgáltatása volt a vodának nálunk eme pár évben, kár hogy az új helyünkön kampec.
De olyan szinten, hogy ha van is net, méregdrága. 300megás net áráért ott 20 megás net ennyibe kerül
de a net meg kell hogy megb@szta csak legyen.
Kábelt miden felé! -
Marcsello31
őstag
Szeirntem itt a streamerekre gondolnak akiknek nagy feltöltés kel és gyors is legyen.
Ahhoz hogy streameljen egy játékot úgy. hogy közben kamera kép is van, élőben, az már bőven 20 mega fölött van. Csak adtam egy tippet. A többségnek szerintem elég a 30 mega feltöltés. Torrentnél meg aki meg teheti előfizet egy seed szerverre aztán ennyi, az távolvban gigabites kapcsolattal tölti vissza a cuccot.
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Ezzel a dokumentummal lehet lemondani a vodafone kábeles internetet?
CSak internetünk van, de költözés alatt vagyunk ,az új helyen, nincs szolgáltatásuk se kábelen se mobilon.
A válszt előre is köszönöm!
[link] -
Marcsello31
őstag
Vettem!
Majd ott folytatom tovább a dolgot. Köszönöm az információkat srácok!
. Nem is zavarlak titeket ezzel a témával kapcsolatban. Köszi mindent mégegyszer! -
Marcsello31
őstag
Hali! De még 4gén is ? Értem, nem is letöltésre kellene.
Korlátlanság a lényeg, Gondolom a letöltés korlátozva van, egy idő után. -
Marcsello31
őstag
Bocs tudom, csak,Folyamatosan nézelődök mindentéren, aztán rá bunkantam a flotta témára is, de elég képlékeny, mert hogy korlátlan netet ígér 5400ft mondjuk, De valójában az csak korlátlan web és email csomag.. Semmi köze a letöltéshez.
Erre akartam csak kijukadni 
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok Srácok! Köszönöm az infót! Utána nézek a dolognak!
Olyan helyen kellene ez, ahol nincs vezeték, de Térerő az volna.
. Arra gondoltam hogy váltáskor, egy mobil csomag nem lenne rossz, korlátlanul, főleg, hogy egy ideje a Náluk voltunk előfizetők. Akár hogyis nézem, Nagyon drága a jelenleg kínált mobilcsomag téma.
. ish4d0w Hali! Ilyesmire is gondoltam persze, nekem 8. Csak jó lenne 8ezer alatt lenni?
"na most nagyot álmodtam?"
. Intruder2k5 Neked is köszönöm az infót! Nyomozgatok kicsit, míg idő előtt vagyok. Ezek a flottás dolgok meg gyanúsak nekem.
Utána néztem annak is. Megnézem köszi! Majd írok hogy mi lett. Esetleg Telón kellene beszélnem velük, hátha ott jobban elérnénk a kívánt célt.
Mindig fizettem a számlát, azzal nem lehet panasz.
Azt hiszem ez lenne az RED Free
8 990 Ft /hó
[link] Erre gondoltatok?
Mennyi lehet ennek a sebessége letöltéskor? Mondjuk egy ilyen előfizetés jó lenne 6500ft körül. "megint álmodok".
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Meglévő ügyfeleknek nincs lehetősége, korlátlan mobilnet használatához, olcsóbban? Ha van egyáltalán Voda korlátlan net.
A választ előre is köszi! -
Marcsello31
őstag
Le esett amúgy hogy a UPC Fordítva CPU? 
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Lényeg, hogy megcsinálták gyorsba akkor, szerencsétek volt
. Már az új modemeket osztogatják akkor? örülök hogy összejött. Nekem pl ipv6al nem ment a viber, nem ment az online játék, és nem mentek a portot igénylő oda vissza kapcsolatu dolgok sem. Nem lenne gond, ha jól lenne megoldva. izaura tv a kedvencem, azon alszok 
Premier csatorna
.. Ritkán nem volt netünk, de akkor egészap. A torrent is szépen megy, Minőségi filmek, hd, szépen lejönnek. -
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
[link] A modembe belépve ezt látom, nincs internet se ipcím. reggel óta
. Valami nagy gebasz lehet a közelben. Rég volt már ilyen gond, csak nem elvágtak egy kábelt? -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Nálunk, "Fejér megye" AZ egész faluban nincs vodafone vezetékes internet kb 9 óra óta, se internet se telefon. elérni az ügyfélszolgátatot nem lehet. Nálatok van most net?
-
Marcsello31
őstag
Én meg azt nem értem hogy miért nem jár a mobilneteseknek ez? Az is internet mint a vezetékes, nem máshonnan jön, szerintem nem csak te vergődsz ezzel a dologgal, az internet az internet, mobilnet is internet, annyival másabb tán, hogy nem kábeles. Ha korlátlan mobilnet van akkor meg mért nem? elgurul a xanaxom.
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Szia! el tudod érni a modem webes felületét? Esetleg egy újraindítás talán segíthet, nekem nem 188al kezdődik az ipm, én direkt, ipv4et kértem még annó, mert a tököm tele volt az ipv6 al. Nekem az ipm így kezdődik: 80....... ipcimed.hu meg tudod nézni, ha kaptál segítséget azóta akkor tártgytalan mind1. de reklamálni kel ha valami nemjó. Most ipv4 alatt online játszathok a kedvenc játékaimmal, ipv6 alatt valamiért nem ment.
-
Marcsello31
őstag
Tényleg, betudtam lépni, mit nézzek meg alatta?Kábelmodem állapota alatt nézzem meg?

-
Marcsello31
őstag
Szia! Megtaláltam a gondot, nem a nettel van a gond, hanem a rosszul rá csatlakozott Routerem beállításainál van a probléma! valahol, mert : Ha közvetlen csatlakoztatom a laptopom a modemhez, akkor mindenrendben. DE routeremen keresztül már nem. Milyen Routert javasolsz net továbbításhoz wifin és lanon?
-
Marcsello31
őstag
Szia! Nem tudom most megnézni, mert a modem modem módban van, egy router van beállítva vevőnek és routernek, Holnap megnézem! De lehet hogy a másik routerrel van a gond, ami veszi tőle a netet.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Nálatok nem lassú most a net? Egész mostanáig tökjól elvoltam vele, aztán gyanakodni kezdtem, mértem egy ping értéket, szavam elszál ping meg marad.
volt upc/vodanet. kábeles ping teszt kép:
[link] -
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Szia! Köszönöm a segítséged! ilyesmire emlékeztem, sikerült vissza állítani, szükség lesz majd rá hétvégén, aztán majd ha lezajlik visszalövöm,de sikerült.
mégegyszer köszi! -
Marcsello31
őstag
jó kérdés, nekem ilyen a pcmnél van, ott bekapcsol majd ki majd be majd ki... de már gondolkodok azon, hogy veszek egy 1tb ssdt. Még ha méregdrága akkor is.
sztem ha nincs olyan beállítási lehetőség akkor nem lehet, ezt is csak pcn.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Hogyan tudom visszaállítani a modemmódból router módba a upc modemet? Régen tudtam de elfelejtettem, hétvégére kellene, hogy többfelé eloszthassam házon belül, mert sokan lesznek hétvégén.Köszi előre is!
-
Marcsello31
őstag
Jah, régen így volt, a Wifree külön netet kapott, mindegy, nekem, most a modemem modem üzemmódban van, a routerek miatt, a routerem wifije bőven elég.
Nem értem meg sosem, hogy miért akar mind1 szolgáltató 10ezerért korlátlan mobil netet adni, holott több előfizető jönne, ha olcsóbb lenne! Nyílván, a leterheltség már megoldható, annó volt a Digimobil, azzal is mi lett.....
A nagy szolgáltatók odavágtak az olcsó korlátlan netjük miatt "másik oldalbelifórumtéma". -
Marcsello31
őstag
Jah, láttam, nem értem miért nem mernek 5ezerkörüli korlátlan mobilnetet adni.
-
Marcsello31
őstag
JAh igen a vírus. Hát mondjuk eléggé leterhelő lehet országosan használva az online távoktatás, nem lesz fölösleges kapacitás ha nem fejlesztenek, de ma már van lehetőség a fejlesztére, ha a terheltség miatt hall be az egész, arra külön hálózat kéne sztem a jövőben, Mert megoldható lenne mára a dolog. A tehnika adott. Az internet gerincből jön csak több szolgáltató felé, ha lehall akkor lehall, mindegy milyen név alatt.
-
Marcsello31
őstag
Hát de jah, Mindegy milyen neve van, ha szar akkor szar is marad
. Nem értem miért kellett ez az egész, mióta átvették a cuccot, csak gond van, Azt furcsállom, hogy itt vidéken akkor is van net, ha nálatok nincs. Itt az van, hogy ha nincs akkor az egész falu elesett. 
Gondolom máselosztásból kapunk, De reklamálni kel ha gond van ennyi, Nálunk közben egy másik szolgáltató is elkezdett kábelezni a jobbik fajtából "optika?" De legalább megcsinálják, de elgondolkodtató a jövővel kapcsolatban hogy maradjunk e vagy mennyünk. Csomó minden megszűnik a vodanetnél, ha jól tudom. köztük a upc-wifree is. -
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Itt vidèken 310mega jön stabilan. De nekem is kellett gigabites routert vennem a régi 100as router elhasalt rajt :?. 5ghz wifi ok. 2.4es már nem jó. Jó ha 30 mega jön wifin kètszobával arrèbb. De ez nem gond ott az 5g. Csodálkozom hogy hogy városban ez van. (: .
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Nem értem a dolgot, nálunk aznap először telefonaltunk, akkor mèg UPC net volt. Sikerül elintézni a csomag aktiválást rendelést stb. Megcsináltuk a fiókot. Majd kb 1 hèt múlva jött a szerelő behúzta a kábelt kintről rá kötötte a modemet, a gèpèn beaktiválta, ès van èlőfiókom működő modemmel. Pedig vidèkről van szó. Nála is jónak kellene lennie. Ráadásul ipv4el. Nekünk csak net van. Bőven jó az is.
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Ezt én sem értem, nekem is így van, annyi levél és noszogatás után megtették. Ha nem csinálják meg neki ott kel hagyni, az ipv6 nekem rohadtul nem jött be, amióta ipv4 van rendbem mennek a routerek meg a modem is, és tényleg távolról megcsinálták nekem annó. Mostmár tudok online játszani, fizetett játékokkal szervert létrehozni stb. ipv6 alatt ez nem volt kompatibilis.
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Nem rég volt brutál meleg otthon nálunk vidéken, észrevettem, egy jelzést, a modemben mert mivel nagyon meleg volt 30fok felett, padláson ez majdnem 40. lekapcsolt a modem a meleg védelem miatt, nem volt net, Modem belépéskor láttam hogy a meleg miatt kapcsolt le és figyelmeztetett hogy ha így marad az nem jó, szerencsére egy napos volt ez a történés, remélem nem égett szét valami alkatrésze, de másnapra jó volt mire lehült az idő, ha tehetitek ne a padlásra rakjátok a modemet mint központi hely, "én is át teszem majd, de csak jövönyár előtt. Ezeknek mennyi a max hőfok bírásuk?
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Szerintem nem vagyok natolva,egyezik az ip cím az oldalon látottal és a routerben látottal,
A routerben :80.98.XXX.XXX kintről is ezt látják, és a portot is látják amit kinyitottam, szerintem nem vagyok natolva. Nemértem.
vagy hülye vagyok ehhez
közvetlen router mentes kapcsolatnál is ez van. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Nálatok megy a torrent? Már mindent csináltam, upc modem módban, tplink archer c6 gigabites roueterben portokat nyitottam tűzfalat kikapcsoltam, és ekkor sem tud kapcsolódni a torrentem, nem indul el a letöltés, mert valahova nem tud kapcsolódni, a bittorrent azt írja hogy elakadt, win10 bekonfigurálva, de semmi, linux alatt szintén semmi. Most kereshetek seedszervert a neten hogy torrentezni tudjak... az ftp az megy.
kiért ezt. Mit kellene a routeren még beállítanom, vagy csak nem a szolgáltató lőtt ki engem?!
Pedig teljes szabad kezet kaptam, amióta ipv4en vagyok, sebesség meg van 350mb le 20 fel. :Đ. -
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Megjött a gigabites routerem, ami egy tplink archer c6 router, ez van most összekötve a connectboxxal, a gondom az, hogy wifin 5gén adja a 350mega stabil wifi netet, de kábelen valamiért csak 120megát ad, a kapcsolat a laptop és a router között gigabites, és olyan lan kábelt is használok már, mégsem gyorsabb, hol rontom el milyen beállításokkal orvosolhatnám a gondot?a modemből lejövő lan kábel a router wan portjába van dugva, routerből egy rövid lan kábel pedig a gép felé. A választ előre is köszönöm!
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Szia! Tudom hogy nem ide tartozik. Van modem üzemmódom, ès ipv4 ip címet kapok, a modem üzemmód van Aktíválva, egy tplink routerrel van összekötve, azon Linux fut, ddrwt rendszerrel. Upnp bár stb aktív. Esetleg tűzfal lehet a gond?! Gèpem egy win10es masina beállított tűzfallal. Engedélyezve a torrent. Nem èrtem mi a gond.
-
Marcsello31
őstag
Hali! Nálam kifingott a torrent, nem tudok letölteni semmit, milyen beállítással működhetne újra? Más tud töltögetni upc neten keresztül? egy ideje nem megy már ez sem. Ha rossz helyre írtam akkor bocs,
Csak nem értem hogy mi változott mert régen ment, most meg nem. portot kellene nyitni a routeren?
-
Marcsello31
őstag
Ha ipv4re volt ès csak gondoltak egyre hogy át állítanak ipv6ra akkor is jelezniük kellene hogy kèred e vagy sem. Èn direkt ipv4et kèrtem.mert nekem.nem jött be az IPv6. Modem üzem mód van nálam.jobban megy a net vele mint amúgy. Persze gigabites routerrel.

-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Köszönöm a segítségeteket, kíváncsi lettem most már megnézem majd, swichem nincs, de úton van a gigabites router, a kábel nem hosszú de több mint 8 méter, de nem is 30, nem lehet szakadt a falba van belépítve, csak az idő eszi max. De megnézem ki próbálom mostmár, majd megírom hogy hogy jártam.
-
Marcsello31
őstag
Szia! Ez nem olyan hosszú, én sem a holdon lakom,
. lehet ki próbálom, csak az a baj, hogy 100mbes a routerem, nem lenne jobb akkor sem. Talán jönne a 100 lefele"gondolom én" "stabilan". Majd ha megjött a gigabites router majd akkor, de köszi a tippet.
. De aztán Lehet megpróbálom, harcolok azért a plusz 10megáért.
. Rendeltem routert gigabitest, az amazonról, majd azzal
. Gondolom ha a 100as tplinket rakom föl kötöm össze fent a modemmel rövid kábellel, majd egy másik 100as routerrel lent a gépet, akkor sem lenne több 100nál mert a router nem tud többet, vagy még is?
No megyek kibaszok a fél faluval, összegányolok egy koax kábelt :p
. "csak vicceltem"
Nekem a váltás óta az összes weboldal bejön amúgy. -
Marcsello31
őstag
Hali! azért az nem rossz, én youtubra twitch live nézésre, és játékra használom. Egy kérdés műholdas koax kábellel összeköthető ez a connectbox modem? "Bocs ha hülyeséget írtam, azért kérdezem" Mert lehet lehozom valahogy a nappaliba a modemet, így nem kéne még router sem. sima koax is jó erre a netre szerintetek? Gondolom ekkora sebesség csak azoknak kel akik pl live streamelnek közbe meg játszanak stb. Gondolom majd nem mindig ilyet mérsz.
-
Marcsello31
őstag
Én is a váltás előtt jöttem hozzájuk, csomagot nem váltok, az akkori akció 4.500ft ért volt 300megás netért. Le járt a szerónk de más netszolgáltatónk nincs a környéken, nincs értelme váltanom, ha nincs netünk egésznap halottügy, vagy elvágnak egy kábelt, vagy vihar miatt. olyankor a mi facebook oldalunk is tele van. Nekem nem is a sebesség lényeg. úgy sem tudom kihasználni, nem streamelek. Connectboxod van? mennyi a sebsséged? még van a telekom, de ugyan ennyi pénzért csak 10megát adnának, telefonvezetékről.
-
Marcsello31
őstag
Ipv6nál nekem sem volt modem üzemmódom, ipv4 igénylés után megjelent.
-
Marcsello31
őstag
Szia! Nekem nincs mobil netem, itt a vezetékes, Vidéken lakok, 1 éve építeték ki a hálózatot kábelest, "upc"
rövid lan kábel kb 4 méter hosszú, 250mega letöltés stabil, 20 fel stabil.Csak a 100megabites tiplinkes routerem van eddig, nem tud 100nál többet. így 87mega a nappaliban a letöltés stbalian. "wifin 45mega".
Vidékről van szó, amióta megjelentek, majdnem az egész falu ezen csüng, mégis jól megy kivéve amikor nincs akkkor egésznap meghalt, vasárnaponként katasztrófa.
főleg mióta ipv4et kértem azóta számunkra teljesen jó, távolról el tudom érni a gépemet ha szeretném, képeket rá töltve stb.
Köszönöm a válaszokat, akkor egy erősebb router gigabites, kihozná a maximumot a dologból. Tényleg megéri átmenni ipv4re, több lehetőség van. most is router mögött 87mega le 20 fel, rövid kábellel mérve 250 le 20 fel, vidéken. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, a modemünk a padláson van, onnan lefele 5méternél jóval hosszabb lan kábellel van összekötve lent a router, len 75mega a letöltés a router gyengesége miatt, a Padláson 250mega jön stabilan összekötve, rövid kábellel pcvel megnézve, Szerintetek egy gigabites router ezt a lenti sebességet megdobná, attól függetlenül hogy hosszú a lan kábel? Már arra is gondoltam hogy valahogy lehozom a nappaliba a dobozt. De ahhoz alakítani kéne egy kicsit, annyira meg nem fontos hogy szét bombázzak mindent.
A választ előre is köszi! -
Marcsello31
őstag
Már bekötéskor kellett volna ezt igényelnem, értem én hogy valahol jobb lehet az ipv6, de én mint sokrétegű felhasználó csak szívtam vele, és az eszközeim is, jobban megy a tplink routeremen a net mint akkor, végre beállíthattam úgy otthon a netet, hogy a saját antennás routerem kapja meg netet elsőként, így jobb is lett 5ghzen a vétel, meg a 4en is, tolhatom úja a régi kedvenc játékaim online, "legalább történt valami jó is" akik baljódnak kitartás, Remélem megmarad egy darabig ez a dolog, én ipv6 alatt bizonyos oldalakat sem értem el, nem hogy játszani nem tudtam, és tényleg nyithatók a portok.
a torrent is feléledt. :p Mondjuk ha lassú a net sebességem akkor hiába ez is, de ez változó. kitartást nektek. "ennyi pénzért pláne jó"
. Csak netünk van, mellette mindigtv. oszt cső neki. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Sikerült elérnem, hogy ipv4 címem lehessen, az ipv6 helyett, sokkal jobb a dolog minden téren, routereim is jobban működnek vele, na meg mostmár tudok online játszani is, "szervert létrehozni stb" remélhetőleg a kedvenc programjaim is jobban futnak.
. -
Marcsello31
őstag
Hali! Lehet hogy én értettem félre, elnézést érte
. csak tippet akartam adni, "hülye kérdés: most tudsz ezzel így rendesen netezni vagy mik nem mennek 1általán?" Nálunk a rendes böngészéssel nincs gond, letöltés megy, viber megy, de félig ipv4 megoldással, a routerem rendesen látja a boxot, kap ip címet, legalábbis belsőt. -
Marcsello31
őstag
Szia! A gépeden ez be van kapcsolva? https://drive.google.com/open?id=1obuAOGblD27vxFDtaQOV3BKnM3SEJwjS
és az ipv6 ki van kapcsolva? Milyen routered van?
elvileg mennie kellene így is mint ahogy nálam, vagy modem gondod van valahol. valami nem jó ott akkor. Nálam a kezdetektől fogva jól megy még ipv6al is, pedig a routerem nem mai darab. -
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Hali! köszi a segítséget! De nem e tudom hogy ipv6 alatt lehet e szervert készíteni pl ha játszanék egy játékkal, annak annó ipv4 kellett porttal, ennél menne?
. mindenestre én megpróbáltatom átkapcsoltani ipv4re, és berakok egy 5ghzes routert mögé. Sajnos nekem kellett a másik rúter, mert messze van a modem a szobától, és még egy fal is elválasztja, de be van vezetékezve, elolvasni elolvasom persze, De szerintem az online játék szervert elfelejthetem ipv6 allatt, vagy nem?
jelenleg egy tiplink router van rá kötve, onnnan megy lefele szanaszét, és két wifi router ami wifire csatlakozik, és osztja tovább. -
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! A upc smart guard program még működik ma is? Lehet vele valami hasznosat csinálni? Vagy az már nem működik.
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Szia! nekünk 300as csomagban, is 20 volt afetöltés a upc idején is, és most a vodkafone nál is. nem vagyok nagy terheltséget jelentő netező, ki sincs használva annyira. Gondolom a sokaknak a feltöltés is számít, mint pl video streaming. Vagy, valami beállítási hibád lehet. Nálam is volt nem egyszer. Most pl gigabites routert kersek a neten, ami van nem tudja kezelni a 300megát se
Viszont atom stabil. -
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Én A Voda helyében modernizálnám a weboldalt, szép meg minden, de semmi settings lehetőség nincs, pl modem beállítások stb, Szerintem az ipv6 belső ipv4el, címeket akarnak spórólni. A kodi kivállóan megy viszont vele. De Jövőre viszont nézelődök már más irányba, hordozhatóság végett.
-
Marcsello31
őstag
Szia! Ha megoldható, akkor próbáld ki két külön névvel, Lehet hogy azonos nevet nem lehet használni 1 wifi hálózatnál, még ha 4 és 5ghzen van, próbálj nevet változatni, ha nem Rezet, ha assem hívd őket, lehet hogy konfig hiba. Nekem nem volt ilyen bajom első használattól kezdve, de a wifi hálózati nevem home 1 home 2 kezdettől fogva nem volt gond. Lehet hálózati összeakadásvan.
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Jajj.
A meghülyülésen mit értesz?
Fagy? ->internet hiba
Lassú? ->internet hiba
nincs jel. internet hiba
nincs bejelentkezve modem hiba
Nehezen kapcsol be? ->internet hiba
"elgurult a gyógyszerem? -igen.
Én: pszijáter.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Köszönöm a segítendő válaszokat, és meg értettem, Akkor előrébb lennék ha ipv4et használhatnék, igazad/tok van. A telefon lesz a következő, ha így nem sikerül. közvetlen kapcsolatkor tehát nincs router a modem közt, 160megás a letöltésem, de nagyon hosszú a lan kábel, gondolom ez is számít, meg nem is a mai darab, akkor ipv4 és saját router ami talán kihozza a maxot.
. Köszömöma válaszokat.
kitartást a bajlódóknak.
-
Marcsello31
őstag
HAlihó! Köszönöm a válaszokat! A rezetet azért nem merem megpróbálni félek hogy végleg elbaszódik, és most legalább működik, "még atom támadás esetén is".
és szeirntem is kapcsolat függő a modem mód ipv4 publikus agyfasz még portforwardingom sincs, csak ipv6 dhcp szerver és belső ipv4 szerver. ilyen konfigot kap a modem.
Konfigurációs fájlCH7465LG_fiberpower300_v6-sip.cfg
Erre gondoltatok? Én még fogjam be a dolgot, mert van akinél még ennyire sem jó, ahogy látom. ftp le feltöltés torrent minden ok. Előnyösebb lenne az ipv beállítást visszarakni a weboldalukba. De ha megemelik a csomagom árát én mentem.
. Nálunk az van hogy vagy nem megy 1álltalán vagy állandóan jó. "vidékről írok". Volt egy ötletem hogy veszek a neten egy másik modemet amit basztathatnék ilyesmivel, de írták hogy nem fog menni mert nincs beregelve. Legrosszabb esetben veszek majd egy gigabites 5ghz/4ghz wifi routert ami ipv6 kompatibilis. aztán ennyi. Milyen wifi adapterrel tudom mérni a legjobb sebeséget 5ghzen?
-
Marcsello31
őstag
Jó neked, nekem még így sincs modem módom, de van egy tippem, már írtam feléjük, hogy jó lenne az ipv4 publikus ipcímmel stb, Rezetelni nem merem a modemet, mert félek hogy az is elbaszódik ami még megy. :Đ. Nem értem a joda mestert, hogy miért nem tudnak több beállítást adni. Lassan úgy vgyok hogy rá kötöm a pöcsöm a modemre.
De akkor nektem sem lesz internetetek :Đ -
Marcsello31
őstag
Értem, köszi a választ, nekem elég a korlátlan kábelesnete itthon, csak pl ha párhónapra eltűnök otthonról, akkor is jól jönne valami, a pénzhajhász telenortól a pöcsöm kivan "árak végett"
-
Marcsello31
őstag
Nincs nekik korlátlan netjük? Régen volt valami upc mobil szerűség, annak kampó?
-
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Házilag a connectboxban elő lehet hozni valahogy a modem módot, ha nincs ott a menük közt? Nekem sehogy sem jelenik meg ez, míg másoknál igen, esetleg az ipv6 kapcsolat miatt? Vagy rezet előhozná? Vagy kapcsoljam ki a wifit teljesen rajta és akkor át állítható csak modem ként? Mert az jó lenne, így egy antennás routert tudnék rá dugni, remélhetőleg ipv4el és rendes ipcímmel. A válaszokat előre is köszi!

-
Marcsello31
őstag
Azért egy szemfüles vagy aki rá ér, valaki írhatna upc/vodafelé, hogy berakhatnák a modem beállításai menüpontott a weboldalukon, avagy ipv6ról ipv4 bridgemódba lehessen kapcsolni bármikor, De ha senki akkor majd én, de ha később benyögi a voda, hogy nem lesz "korlátlan net bizonyos alkalmazásoknál. én keresek egy tankot :Đ" Az a hétfői nap nálunk is szar volt akkor, alig volt net, volt olyan nap mikor nem is ment
. vidéken összehozták, gondolom jó sok kábellel...
-
Marcsello31
őstag
Helo! köszi a választ! Akkor majd hívom őket, de most van nagyobb bajuk is szerintem ennél, Csak nem értem miért nem tudják visszarakni azt a menüpontott, nehéz vagy mi?
torrent megy nálam, de a sebesség néha belassul néha nem.De most nekem is csak 40mega le 20fel. Gondolom a leterheltség miatt. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! egy ideje eszi az ideg az agyam vagy a penész :Đ. végre gyors internetem lehet, "upc korlátlan 300mb. egy Gondom van hogy nem tudom bekapcsoln i a port forwardingot, se az ipv4et, a weboldalukon jelenleg seholsem találok átkapcsolási lehetőséget, így bizonyos dolgok nem működnek, pl webszerver vagy játék szerver, a portok hiánya miatt, gyorsnak gyors ami a lassú netnél ment az megy a gyorsnál is, Akinek van ilyen connectboxa nagy fehér doboz, az tudja hogy hol tudom aktiválni az ipv4 portforwardingot? vagy a weboldalukon hol van ez a lehetőség? mostmár ugye vodafone, de így sem lelem seholsem, A válaszokat előre is köszönöm! Marci
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a net meg kell hogy megb@szta csak legyen.
Kábelt miden felé!

"na most nagyot álmodtam?"
Mennyi lehet ennek a sebessége letöltéskor? Mondjuk egy ilyen előfizetés jó lenne 6500ft körül. "megint álmodok".
Nem értem meg sosem, hogy miért akar mind1 szolgáltató 10ezerért korlátlan mobil netet adni, holott több előfizető jönne, ha olcsóbb lenne! Nyílván, a leterheltség már megoldható, annó volt a Digimobil, azzal is mi lett.....
kiért ezt. Mit kellene a routeren még beállítanom, vagy csak nem a szolgáltató lőtt ki engem?!
Nekem a váltás óta az összes weboldal bejön amúgy.