Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Csabi1984 #132927 üzenetére
Nekem kártyás a tévé, és pont a koax elosztó fáradt el, a tévé működött, de a modembe már túl gyenge jel jutott, ezért szakadozott a net. Kivettem az elosztót, a net jobb lett, cserébe akkor sem tudok tévét nézni, ha szeretnék.
De köszi, hogy emlékeztettél rá, kb 1 éve le akarom mondani a tévét, mert minek fizetek így érte? -
Moleman
addikt
válasz
-=RelakS=- #132854 üzenetére
Itt is, és a vodafone.hu sem elérhető 20 perce.
-
Moleman
addikt
válasz
#72445440 #83859 üzenetére
Köszi, újraindítottam mindet többször is.
Viszont most sikerült, megnéztem, mi más a win8-as gépen: openDNS volt beállítva IPv4-re, még egy régi digis összeomlás miatt az előző lakásban. OpenDNS-sel azonnal kérte a jelszót és megnyílt a megosztott meghajtó.Nem tudom, hogy függhet össze a kettő, bár nem is nagyon értek hozzá.
Ha a win7-es gépen beállítom az openDNS-t, tudom pingelni, anélkül nem. A win10-est továbbra sem tudom sehogy, de az nem is probléma, ott nincs megosztott mappám. -
Moleman
addikt
Sziasztok, egy problémába ütköztem, amit nem sikerült megoldanom.
Ma a telefonos ügyfélszolgálattal kikapcsoltattam az IPv6-ot, mert minden gépen minden böngészővel TLS handshake timeoutokat kaptam, 10 másodperc várakozás után töltött be csak minden oldalt, az átállás megoldotta ezt a hibát.
Cserébe 2 kábellel csatlakozó PC (win7 és win10) a hálózaton nem elérhető többé, nem lehet pingelni sem őket, se hálózati meghajtóként elérni a megosztott mappákat (0x80070035 the network path was not found). Minden ezzel kapcsolatban talált hibaelhárítást kipróbáltam, semmi nem segített.
Az internetelérés viszont továbbra is működik rajtuk, ahogy az ip alapú home FTP szerver elérés és a távoli asztal kapcsolat is.Van egy harmadik kábeles gép is win8-cal, azt mindenhogy elérem, de ő se tudja pingelni vagy elérni a rossz gépeket.
Merre indulnátok el a helyemben?
Előre is köszi!
Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Gitáros topic
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest