- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
predakon #121623 üzenetére
Minden, vagy válogat?
Én most kapcsoltattam ki az IPv6-ot, de majd csak késő délután leszek otthon, akkor tudom leellenőrizni.
Nálam minden oldal bénázik, amelyik bármilyen google szolgáltatást használ. Pl. nem értettem, hogy portáloknak mi köze a google-höz, miért áll meg félúton a betöltés, aztán lenéztem a böngésző státuszbárjára: gstatics vagy google analytics válaszára vár.
A chrome-mal a sebességteszt sem fut le 0 le, 0 fel, edge-vel az szépen lefut. Viszont a google oldalak edge alatt sem működnek.
-
devil-k
nagyúr
válasz
predakon #17034 üzenetére
Kérj modemet, de ahogy írták ott nem lesz WIFI. Ha arról nem akarsz lemondani, akkor köss be egy saját routert, ha nem akarsz rá áldozni, akkor sajnos így jártál. Valamit valamiért.
Többen is így használjuk az internet szolgáltatást és nem fő a fejünk a hulladék Technicolor miatt.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest