Keresés

Aktív témák

• cocka

veterán

válasz hargitomi #137460 üzenetére

végre bármilyen monitorral lehet nézni gépen a műsort

Én eddig is egy 19 colos 4:3-as VGA monitoron néztem. :DDD Bár kell hozzá az átoklevétel is, de működik.

eszközt is végre lehet törölni

A box Selfcare appjában eddig is lehetett. Ami viszont idegesítő (VTV box VTV rendszeréről írok), hogy az appok sorrendjét megcserélték. Ha jól emlékszem korábban a 2. volt a Selfcare, most meg hátulról a 2. És bár nem emlékszem pontosan, de szerintem ha az alap rendezést növekvőnek tekintjük, most pont a fordítottja van: csökkenő sorrend. Ezért van a Youtube is a legvégén.

• kezo0

addikt

válasz hargitomi #137460 üzenetére

Korábban írtam már: nálam nem működik a cast. Nem talál egyetlen hálózati eszközt sem, ahová át lehetne küldeni a lejátszást, pedig azonos alhálón vannak az eszközök. Ugyanerről az androidos mobilról (vagy az iPademről is) simán tudom castolni a YouTube-on nézett tartalmat akár közvetlenül a tévére, akár egy, a tévére dugott Fire TV Stickre, de látja a cast a Vodafone TV (Sagemcom) boxot is. Szóval nem a telefonban és nem a tévében van a hiba – gondolom én.

Az iPadOS appban meg nincs is cast ikon, szóval ott még csak kezdeményezni sem lehet az átküldést.

A fentieken kívül jópár hiányosságot összeszedtem már egy korábbi hsz-ban, amelyek tekintetében egyértelműen kevesebb a OneTV tudása, mint a VTV-é (-jé?).

Szerintem ha egy új rendszert előrelépésként harangoznak be az előfizetőknek, akkor az a minimum, hogy ez az új rendszer már induláskor tudjon legalább annyit, mint a régi…

* szerk.: Nyilván mindenkinek más és más szempontok a fontosak és kevésbé fontosak, ezért természetesen elfogadom, ha valaki a saját használati szokásai alapján már most is jobbnak gondolja a OneTV-s rendszert a réginél. Én sajnos nem tudom ezt kijelenteni.

Aktív témák

Hirdetés