- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-11-15 16:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Akkor topic téma 😁
Kaon mz-52 boxunk van 2db
És ha letekerem az F csatit az egyik boxról majd vissza.
Akkor elindul bejön a kép. De semmire nem reagál.
És ami érthetetlen a másik is megfagy.
Amihez hozzáse nyúltam.
Ez hogy lehetséges?Vagy ha valamit állítok be a boxon.
Pl készenléti időt ki kapcsolom.
Utána nem reagál szintén semmire.
Akkor ki be dugom a tápot.
És jó minden.
Nyomjak nekik gyári beállításokat?
Vagy ezek ilyenek?Most kaptuk ezeket a virtuális kártyás csodát 1.5 hete.
Előtte Humax HD volt.
Az ilyet sose csinált. -
norrberth
addikt
Hoztam nektek egy gyöngyszem képet.
😁
És ez működik kajakra.
Bádogos belevágott
-
norrberth
addikt
Köszönöm
-
norrberth
addikt
Ilyen F csatit veszek.
Szétnézek tetszik nekem is ez a műszer.
Régen mit megnem adtam volna egy ilyen műszerért.
Mikor kalózkodtam a tolómotorral.
Annó még nem volt lekódolva rengeteg csatorna.Telehold újságból az összes műhold kivolt vágva.
És kiragasztva az ágyam felé..
Jártam Parabolát telepíteni.
Az volt az élet
-
norrberth
addikt
Komoly
Ilyen önkompressziós csatlakozóról még nem is hallottam.
Le vagyok maradva
Tetszik ez a műszer
-
norrberth
addikt
Szuper kis szett.
F csatlakozó kompressziós?
Jó kis fejed van fent!Azokat a jelszinteket mivel mérted?
Milyen kütyüd van?
-
norrberth
addikt
Így jó lesz?
-
norrberth
addikt
A csavart kicserélem
Meg le rozsdamarózom.Igen igazad van, fellépek kitekerem.
Gondoltam én is erre ha van valami páralecsapódás benne. Ki se tud szaradni a menetnél.
Elég csak a tetejét kitekerni? amire megy a kulcs.
Vagy bontsam ki az egészet? -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Vettem gumis F csatit.
Megcsináltam.
Leszalagoztam jól.
Fejnek a védőt lehúztam, de az eddig is le volt.
Majd jó 6 hónap múlva meglesem mi a helyzet.Azon gondolkodtam lehet a boxot ez a beázás tette tönkre.

-
norrberth
addikt
Rendben, köszönöm.
-
norrberth
addikt
Sziasztok
Szerintetek ez mitől lehet fent a fejnél?
Beázott??
Megcsináltam újra.
Vagy direkt kültéri gumis F csati kéne inkább?
-
norrberth
addikt
Sziasztok
Most akkor kiveszi a one direct.
A viasat 3-6 és AXN csatornát? -
norrberth
addikt
Igen, Optika megy az utcában 1 éve építették ki.
MátészalkaTV+ netet is akarok köttetni.
Én nem nézek soha tv-t.
2 box volt.
Egyet nézik a szülők, másikat mamám másik településen.
És ezért volt Upc műholdas.
Fater panaszkodott hogy az összes csatornát kivették amit nézett.Így lesz T com, na ott aztán minden jön.
6400Ft TV+ Net.
157 csatorna 110 digitális TV és 47 HD csatorna
300mb net.Mamámnak meg lesz mindig tv.
Más ötletem nincs.
Úgyis csak az Izaura tv-t nézi.Én nem nézek tv-t soha.
Nem köt le, nem bírom a 15 percenkénti gyógyszermaffia reklámait.
Kikészítenek! Idegbeteg leszek tőle. -
norrberth
addikt
Felhívtak, azt mondták simán felmondhatom.
Nincs akadálya.Próbáltak megvesztegetni.
De álltam a sarat.
Én facebbok upc direct oldalon.
Írtam nekik privát üzenetet.
Kérték pár adatomat üziben, egy gép.
És fel is hívtak rá 1 órára.Most T com lesz köttetve.
IP TV.
Ez nem tudom milyen. Remélem lesz olyan jó mint a műholdas. -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
12380 V 30000 FEC: 3/4
Discovery Central Europe HD
Van rajta magyar hangsáv.Cam modullal nekem jön.
Szolgáltatói boxal nem tudom. -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Sziasztok! HD csatornák bővítése várható a UPC-nél?

-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
RTL Spike ot elrakták?
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Van mikor úgy eltűnnek a csatornák csak nézek, TP-ket irkálni újra szerkeszteni.
Még szerencse értek hozzá.
Viszont mióta bekapcsoltam az automatikus csatornafrissítés műholdról. Azóta a végére bedobálja.
Egy hátárnya van nem csak azt a párat.
110 csatornát raktam a kedvencekbe.
Most 240 van, és Folyamatosan nő. Valamit valamiért.
Szerencsére 110 csatorna után teszi be. Ezzel meg nem foglalkozok.
(#8611) frovery Kérdés! Ha elkezdődik az átállás itthon. MPEG-2 ről MPEG-4 re
A Philips DSR4101 megfosztanak majd? Mert akkor repül a modulom.Jelenleg 3 beltérink van, Kaon, Humax HD, és a szürke Philips.
-
norrberth
addikt
Rendben!
Átirányítom őket ide. 
(#8611) frovery Én ahogy láttam Tv tuner, Kaon, Humax HD.
Viszont ez tv Tuner függő. Pl az előző LG tv-m boxal volt jobb a kép.
Szívem szerint, Kaon Boxot használnék, Lassú a tv-n a csatornaváltás.
Cam modullal a csatorna szerkesztés rémálom. -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Erősen gondolkodok a T-sat on
Jó kifújja a UPC orrát. eleve MPEG-4 be nyomják SD csatornákat is.
[link] Megnézém milyen a minőség náluk.
Valakinek tapasztalat?
Minden van, minden jön. [link]940 BBC Earth HD
941 Animal Planet HD
944 Spektrum HD
945 History HD
946 Travel Channel HD
949 Discovery Showcase HD
959 AXN HD
960 Cool HD
968 Sport2 HD
969 Eurosport HD
970 Sport1 HD
984 SuperTV2 HD
985 RTL II HD
988 Film+ HD
990 ATV HD
991 TV2 HD
992 RTL Klub HD
994 M5 HD
995 Duna World HD
996 M4 Sport HD
997 Duna HD
998 M2 HD
999 M1 HD -
norrberth
addikt
Jelentős csatornákat érintő technikai változás a UPC Directnél
Vajon mire készülnek? Lesz még több HD?
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Ugyanilyen tv-m van
Én is UPC directnél vagyok..Digitális beállítások/Műhold beállítása/Digitális műhold beállítás. Általános műhold-Normal keresés.
Műhold 1 nyomsz egy okt és ki kell választani a Thor 0.8W. Aztán lehet kerestetni.
Aztán Sony editorral szerkeszteni a csatornákat, lehoz vagy 900 csatornát műholdról![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont importálás előtt át kell állítani a régiót Cseh Országra mert az EPG olvashatatlan lesz.UPC csatornáin kívül nyit még 90 csatornát. Ami érdekes mind cseh! Tuti van valami összefüggés a műholdas upc direct cseh csatornái és az epg között.
Csak mondanám nem piskóta menet lesz..

-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
(#8348) frovery
(#8349) 19ati93 köszönöm
Egyre jobban a kábel tv fele billen a mérleg, a helyi kábel tv digitől veszi át a csatornákat.
Aztán most hogy lesz discovery, tlc, még lehet szebb lenne a sima SD kép is.
Nem kéne modul, gondolom a csatornaváltás is gyorsabb lenne mert nem kódoltat kéne nyitni.
Valamint 110 csatornát könnyebben tudok mozgatni szerkeszteni, mint 900 at.Talán akkor maradok upc nél ha lesznek újabb HD csatornák. Ha nem juniusba kiköttetem. Persze úgy hogy 1 hónapot azért legyen Upc is hogy lássam a különbséget.
Mekkora suttyósság már a románoktól.. Bezzeg az Astrán! A németek mind HD csatornát néznek, olyan kövér sávszélességgel hogy az itteni kábel tv mellé odamerném tenni.
Nem a műholdas sugárzással van a gond, hanem a szolgáltató hozzáállásával.

-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Még szerencse hogy a kicsi szürke philipsel meglehet játszani, és ezeket direkt nem vonja ki a forgalomból a UPC? Úgy értem MPEG-2 beltériket miért osztogatnak mindig?
Cryptoworks kódolást mikor fogják lekapcsolni? Mert ez már ősrégi tán még az első kódolása a UPC nek.Miért vezették be a Conax kódolást is? 4 féle kódolás van rajtuk.
Conax
Cryptoworks
Irdeto 2
Nagravision 3 -
norrberth
addikt
Jól mondod! Velem is kifizetették egyszeri 7500Ft díjat!

Adtak egy szürke philipset, és mondom mi olyan drága?
Azt mondja a nőci "jó bige volt"
a kártya átállítás!Sok pénzbe volt amúgy fejcsere Irdeto modul kártyaátállítás.
Több min 26.000Ft volt ez a modul buli.

Ebből az összegből pontosan 6 hónapig tudtam volna fizetni a kábel tv előfizetést, amit ingyen kötöttek volna be, mert internetem van.
-
norrberth
addikt
Milyen csomagba vagy egyébként? HD csatornák jönnek jelenleg?
Mert ha nem mindenképp megéri HD ra váltani.
Jelenleg milyen boxok vannak?
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
5150 Ft/hó elektornet [link]
Internet tőlük van, ha lenne tv, akkor -400Ft lejön. Tv+net kedvezménybe.
a UPC nekünk 5300 valamennyi 3 tv re.Nekem 13 másodperc alatt van kép.
Fura amióta ledobott a műhold azóta veszem észre lassabb az első indítás, eddig gyorsabb volt.
A csatornaváltás az ugyan olyan maradt.Meg azt vettem észre, volt egy időszak mikor piszok gyorsan bejött.. Első bekapcsoláskor.
Ezeket nem tudom hova tenni mitől miért lehet.
Most meg lassabb.. -
norrberth
addikt
Upc-n spórolnak vagy gyenge jelből veszik, nem tudom.
Bezony hát a műhold ilyen sajnos.
Digi tv csatornái műholdról ha jól tudom még rosszabb.
Mindigtv-n amiket megtudtam nézni a szabadon foghatókat.. azokat jobbnak láttam mint a Upc-n.
HD és SD csatornákat is.
Helyi kábel tv-t akartam beköttetni de végül upc hd pak lett belőle, a discovery csatornákat szeretem.
Mostanában viszont nem sokat tv zek, jövőre lejár az 1 év, akkor áttérek kábelre, mert ott rengeteg a HD csatorna,, Cool HD, Film+ HD, RTL II HD, Tv2 HD, Super TV2 HD. [link] grrrrrKérdés: Cam modulba vannak beállítási lehetőségek?
Mikor bekapcsolom a tv-t
Nem jön egyből be, hanem ki írja a tv kódolt csatorna.. aztán modul behelyezve. És jön be a kép
Vagy ez tv függő inkább? -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Nem volt 2.5 hétig bekapcsolva a tv, és azt írta előfizetése lejárt E19 hibaüzenet.
M1 en hagytam 15 perc után elindult, aztán a többi csatorna is indult sorba.
Az lenne a kérdésem ha megint előfordul ilyen akkor melyik csatornán érdemes hagyni?
Ha jól emlékezek van amelyikről hamarabb indítja. -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Ezeket az új csatornákat hogy a legegyszerűbb behangolni Cam modullal használom.
Elég ha TP szerint rákeresek? Vagy hogy szokták? -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Bizony létezhet! Én ezért teszteltem le a legelején, attól függ milyen a tv nek a beépített tunere.
PL a havernél LG 47LB650V tv fos modullal, nekem a Sony KDL-50W805C jobb mint Kaon, és Humax beltérivel. [link] [link]Viszont ami előzőleg volt LG tv-m LG 49UF850V nekem is rosszabb volt modullal.

Tv válogatja.Sőt! Az ismerősnek a Samsung tv je se valami híres modullal.
Nekem egyértelműen szebb a kép.
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Látom most vagyunk egy páran, azt szeretném tőletek kérdezni hogy ki milyen márkájú modult használ?
(#8039) zsoika UPC Direct Irdeto Ice rendszerű kártyáját kezeli /1-el és 4-el kezdődő nem párosított kártyaszámok/
(#8041) csab2 Köszi

-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Nekem a 4101 van, nehéz és nagy

Egyébként nehéz elintézni ha nincs ismerős, mert bemész a helyi eladóhoz és olyat adnak amilyen van. Oszt jó napot, nem lehet kívánni hogy neked ilyen meg olyan kéne. Amilyen van raktáron!
És mostanában csak a Kaont kapják itt is. Más nincs is, Humaxt fél éve nem kaptak! Szürkéből viszont kaptak egy időbe sokat.. De 1 hónapja semmi abból sem.
Szóval ha nincs ismerősom akkor modult tuti nem tudom megoldani csak úgy ha + még 1 előfizetésre kérek! De az meg nem éri meg. -
norrberth
addikt
Külön előfizetés a kártya, és külön előfizetés a box. Ha kell ez is az is, akkor dupla havidíj.
Ha van ismerősöd megtudja csinálni azt amit nekem is, hogy box előfizetés mellé. Hozott nem párosított beltérit és abból kivettem a kártyát és tettem a tv be. -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Fejből milyet érdemes venni? Képminőségbe van különbség a fejek között?
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Nekem úgy volt hogy csak 1 beltérit kötelesek ingyen HD ra kicserélni, a másik Tv re már + 2500Ft volt egy egyszeri csere díj.
Be kell telefonálni hogy szeretnéd kérni a másik beltéri cseréjét is HD ra kiadják nekik munkalapba a legközelebbi UPC pontnak és csak akkor cserélhetik HD ra a másikat is. Aztán az újért vagy bemész, vagy kimennek és cserélik.
Közbe megvolt a Upc vs mindig tv szabadon fogható [link] SD és HD adások összehasonlítása.
Mindig tv jobb minőségű volt SD és HD csatornái is.
-
norrberth
addikt
Meglestem vannak e különbségek.

Először a 2 beltérit hasonlítottam, mind 3 forrásokon ugyanazt a képbeállításokat állítottam be.No egyértelmű hogy a Kaon volt a jobb, mozgásnál jobban mosódott a Humax. Tv2 ment az Astro tv jól megtudtam figyelni a nőt, a mozgó betűket és az álló feliratokat. Aztán jött pár HD csati, majd Discovery, Cool, stb. Kaonba sokkal jobb volt a kép. Humax gyengébb volt.
Aztán megnézem Kaon vs Tv tuner.
TV tunerén egyértelműen még jobb volt a kép egy kicsit mint a kaon beltérin.
Most összehasonlítom mindig tv vel is. Persze itt csak a pár csatit a szabadon foghatóakkal tudom.
(#7892) PpenoO Én nem vettem észre hogy a képbe belepiszkálna.

Inkább csak minőség szempontjából van jelentősége.Ezzel már jobban megvagyok elégedve, ezelőtt Humax UD Fox volt Scart al összekötve.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norrberth
addikt
Nekem is azt akarták minden áron! De nem engedtem nekik hogy azt tegyék ki, ideadták a kis tányért és a lomjait, aztán a nagyon kicserélték a fejet meg belőtték.
Nincs köze a szerződéshez, ha lemondod a szolgáltatást a beltérit kártyával meg a távot kérik vissza.
Kültérit nem szokták. -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Ma kíváncsiságból mivel mostanában nagyon benne vagyok a dolgokba.
megnézem hogy a leges legjobb a kép műholdról.
Nappaliba Humax HD van, másikba egy Kaon, meg egy kicsi szürke Philips lényegébe ebből szedtem ki a kártyát és tettem bele a modulba.[link] [link] [link] [link] [link]
Hozok a szobámba még 1 koaxot és egyszerre azonos csatornákon fogom nézni a Kaon vs Humaxot
HDMI 1 HDMI 2 és csak kapcsolgatni fogom a bemeneteket oda vissza. Aztán ha lesz különbség a továbbjutót pl Humax on szebb a kép, akkor Tv Cam modul Vs Humax. És amelyikkel a legjobb lesz az marad.Aztán a nyertest összehasonlítom a Mindig tv vs nyertessel.
Én ahogy láttam mind 2 beltéri leöli mint a szart a tv beépített modulját, hiába mondjátok hogy úgy a legjobb a kép. Sőt ezt a haver LG jén is láttam. Hogy modullal bizony szarabb a kép.
Lényegébe erre vagyok kíváncsi hogy ez csak placebo, vagy tényleg jobb! És így megtudom nézni.
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Sziasztok! LG 47 LB650V
Vett az ismerősöm Cam modult, UPC műholdas tányéros tv je van.
EPG-t nem jelzi ki normálisan, átállítottuk Csehre a helyet, de akkor nem látja a műholdat, ha kézzel akarjuk kiválasztani nincs közte a Thor.Megszerkesztettem Cahnsort al a csatornákat, a régió maradt egyenlőre magyar
Másik kérdés: UPC frekvencia táblázat alapján kikerestem a csatikat, betöltöttem viszont pár HD csatorna nem jön.
Ha simán le volt kerestetve akkor meg nyitotta! Megszerkesztve meg nem kell neki ezt nem értettem.
viszont a tv elkezdi lefele tölteni és a végére a többi műholdas csatornákat amiket kitöröltem berakni.
Ezt hol kéne kikapcsolni? -
norrberth
addikt
Helló! Ez egy LG tv re lenne beépített boxat használnom Cam modullal, lehoz vagy 400 csatornát műholdon, van közte 3 Discovery. Aztán ha kimentem pentre honnan fogom tudni melyik az az 1 amit nyit.
Aztán ki kéne szűrni ami nem kell, Chansort-tal ha valaki szerkesztette már meg.
Akkor nekem csak penten rá kéne másolni. És mehet a tv re -
norrberth
addikt
Sziasztok!
Megszerkesztett csatornalistát tudna valaki küldeni? Upc műholdashoz -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Upc direct műholdasnál a Discovery Channel csatorna másnak se adja 16:9 be a képet?
Minden csatorna jó, csak az az egy nem és pár napja látom. Alul felül lecsapja a képet
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Sziasztok! ha veszek egy ilyen Cam modult [link] akkor fog működni azzal a kártyával ami Humax UD fox beltéribe is van? Az nagra 3, meg össze vannak párosítva.
Vagy kérnem kell egy Irdeto kártyát a szolgáltatótól? De kártyát adnak magába? Vagy csak beltérivel együtt? és akkor nem a beltérivel párosítja össze hanem majd a Cam modullal?
Hogy működik ez? -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Értem köszönöm szépen!
Ez most tudom nem ide tartozik de valakinek volt szerencséje összehasonlítani a mindig digi tv vel, a műholdas Upc-t? mindig digi már MPEG-4 és elméletileg szebben jönnek a csatik.
Képminőségbe mekkora különbség lehet köztük? Halljátok lehányom a tv-t olyan a UPC nek az MPEG-2 tiszta kocás! a foci meccsek nézhetetlenek! valamelyik homályos! agya úristen mondom mi ez??? nem rég vettem LG 47 LB 670V tv-t de iszonyat kiadja a csatornák minőségét! Az MTV Music, meg van pár olyan csati ami tényleg szép! akkor lenyűgöz a kép! De a régi 72Cm képcsöves tv el én ilyet nem vettem észre, eddig csak ez volt. tv k nem nagyon kötöttek le soha. De most zavar! mert ronda, Így is nagy nehezen szántam el magam, mert elkeserített a minősége, jó persze az a pár HD csati biztos jól jönne de hát az iszonyat kevés. -
norrberth
addikt
Szerintetek hogy lenne szebb a kép? ha Cam modult veszek a tv be, vagy ha beltériről megy Upc HD Humax. HDMI vel kábellel összekötve.
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)