Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Oliverda #1668 üzenetére

Elmagyarázok valamit neked, kedves Házigizda, miről is szólna ez a fórum. Adott egy téma, felmerül egy kérdés, valaki válaszol rá, majd megint valaki válaszol rá, nyilván mindenki a saját szempontjai szerint alakítva a választ, aztán a leírtak alapján megvitatják a dolgot. Lehet mezőkovácsházi paraszt stílusban is, de félinfók alapján, sejtve valamit elég nehéz a magad igaza mellett érvelned, látod, nem is sikerült.... Aztán a kérdező eldönti, hogy a két félmegoldásból melyik a neki tetsző, vagy elfogadja vagy nem. Ha Te nem adsz válasz, miért kérdezel hülyeségeket, és miért próbálsz megmagyarázni valamit? Hol írtam én hogy nem tudom elfogadni azt, hogy neked olyan a beltérid, amilyen? Hol írtam, hogy igénytelen vagy? Ja, hogy megpróbáltam a stílusodat leutánozni, és a hozzáállásod már visszafelé nem tetszett? Ébredj fel, kiscsákó, ez egy pszichológiai teszt volt, és Te csúnyán elbuktál... Visszanyalt a fagyi.. :D
    A fórum az én értelmezésem szerint nem arról szól, hogy Te belekérdezel, és általad vélt de senki által le nem írt információk alapján gondolsz valamit, és abból fröcsögsz ide nem is keveset?
    Ugyan ez engem nem zavar, jót elnevetgélek magamban csak nem értem, hogy miért nem a kiinduló kérdésre adsz válasz, ha sikerülne, és lenne egy olyan eszköz a mi a paramétereknek megfelel, és 40 ezres alatt van, talán és is azt mondanám, igazad van.
    És a végére komolyan jössz egy ilyen szánalmassal?

Új hozzászólás Aktív témák