- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Oliverda #1668 üzenetére
Elmagyarázok valamit neked, kedves Házigizda, miről is szólna ez a fórum. Adott egy téma, felmerül egy kérdés, valaki válaszol rá, majd megint valaki válaszol rá, nyilván mindenki a saját szempontjai szerint alakítva a választ, aztán a leírtak alapján megvitatják a dolgot. Lehet mezőkovácsházi paraszt stílusban is, de félinfók alapján, sejtve valamit elég nehéz a magad igaza mellett érvelned, látod, nem is sikerült.... Aztán a kérdező eldönti, hogy a két félmegoldásból melyik a neki tetsző, vagy elfogadja vagy nem. Ha Te nem adsz válasz, miért kérdezel hülyeségeket, és miért próbálsz megmagyarázni valamit? Hol írtam én hogy nem tudom elfogadni azt, hogy neked olyan a beltérid, amilyen? Hol írtam, hogy igénytelen vagy? Ja, hogy megpróbáltam a stílusodat leutánozni, és a hozzáállásod már visszafelé nem tetszett? Ébredj fel, kiscsákó, ez egy pszichológiai teszt volt, és Te csúnyán elbuktál... Visszanyalt a fagyi..
A fórum az én értelmezésem szerint nem arról szól, hogy Te belekérdezel, és általad vélt de senki által le nem írt információk alapján gondolsz valamit, és abból fröcsögsz ide nem is keveset?
Ugyan ez engem nem zavar, jót elnevetgélek magamban csak nem értem, hogy miért nem a kiinduló kérdésre adsz válasz, ha sikerülne, és lenne egy olyan eszköz a mi a paramétereknek megfelel, és 40 ezres alatt van, talán és is azt mondanám, igazad van.
És a végére komolyan jössz egy ilyen szánalmassal?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar