Hirdetés

Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz anaqer #2 üzenetére

Jó meglátások!
    Moor-t már régen temetni lehet szerintem, mert már mindenféle technológiai korlátot elértünk, és ha nem lesz áttörés ezen a téren, akkor nem nagyon van már hova fejlődni. A 222milla tranzisztor és a 0,13 is már kellően necces. Esetleg még lehet 300-350 milla és 0,09 de az már hűdeneccesen és akkor kb. 24 futószalag lesz, ami legjobb esetben is legfeljebb kétszeresét tudja majd a mai csúcsnak. Mindenedetre én azt sem nagyon látom, hogy milyen effektekkel fogják ezeket megfogni. Talán olyan fölöslegességekkel amit már az ember alig vagy egyáltalán nem lát. Szerintem inkább ÖTLET kellene a gamekba.

''it's up to the engine and runtime to figure out how to most efficiently render it faithfully
    végülis valami szintig állítgathat a motor shader modellt, bár ez inkább a shader kompájler dolga.

A shaderhosszat szépen leírták 50-200 utasítás szóval a 64k+ egyelőre kellően távol van tőlünk mind technikai fejlettségben mint időben.

Nekem nagyon az az érzésem, hogy Sweeny-ék VS2 + PS3 felállást vártak ATIéktól.

Aktív témák