Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6241) Ferdzsoo válasza old gray (#6239) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Valami olasz szerveren voltunk, igen kurvanagy a különbség elmondom mért.
Olyan hogy szemtől szemben fight, elég kevés volt. Egyszerűen annyira tudott előre számolni (több másodpercről beszélek!!!) hogy folyamatosan eltalált. Ha lőtt szinte tutti hogy talált. A jump boots-ot olyan szinten használta hogy hihetetlen. Ha esetleg szemtől szembe kerültünk, egyből elugrott és már kereshettem megint. A bootsot nagyon sokat használta.
Olyan aimja van hogy a sokkot nem nagyon tudtam használni ellene. Amit nekiálltunk sokkal lövöldözni, míg a bogyóm odaért hozzá addíg 2x eltalált az elsődlesegges, így én kimozdultam az előre letervezett ívemből és már nem is találtam el a combot.
Számtalan ilyen alkalom volt hogy nem tudtam eltaláni a kombót ezmiatt.
Rengeteget és még annál is többet mozog függőleges irányban, fel és le egyaránt. Egyszerűen vízszintesen szinte nem is harcoltunk. Nagyon durva átállni a vertikális pályára. Mindent megtettem a kiszámíthatatlanságom érdekében, de olyan szinten pontosan céloz hihetetlen távolságokból hogy elképesztő.

A rakétával meg amit művelt az világvége. Annyira de annyira talál minden egyes lövése hogy kész.

Jah és a lényeg hogy csomószor felvettem a pajzsot... és így is eddig jutottam... :U
Egyszerűen ha meglátod nem tudsz pontosan célozni mert folyamat eltalál és irányt változtatsz ezáltal a karaktereddel. Nagyon borzasztó érzés.

Custer: egyáltalán nem csodálkoztam, nem volt min, a srác minden, de minden téren fényévekkel jobb volt nálam. Nem a szerencse műve volt az egész...

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.