- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
zsolesz967 #10 üzenetére
Aki azt mondja, hogy az SM2 év játéka, az csak annyit mond, hogy mennyire szereti a Warhammer-t. Nem lehet az. Soha sem lehet az se ez, se bármi más SM, mert ahhoz meg kéne szűnnie SM-nak lennie, mert a játékos karakter maga olyan szinten bekorlátoz játékmechanikailag, hogy nem tudsz egy God of War vagy egy Elden Ring szintjére emelkedni anélkül, hogy a karakter ne szűnjön meg SpaceMarine lenni és ezen egy 120+ órás eposzi történet sem segítene. Személy szerint én -egyszeri nézőként is- le voltam nyűgözve, hogy egy ennyire limitált karakterből hogy tudtak ilyen -relatíve- változatos gameplay-t összehozni.
Leginkább a Robotzsaru játékhoz tudnám hasonlítani, mert az még egy ennél is korlátozottabb karakter, de ráfeküdtek a filmes történetre ami elég rövid ahhoz, hogy ne unj rá a játékra mielőtt véget érne. -
TESCO-Zsömle
titán
Én a gyűjtőit rántottam be, de egy ideig még nem fogom gyarapítani a játékosok listáját, mert még Forbidden West pörög, aztán vagy ez vagy a Banishers a következő. Addig talán 1-2 patch is beesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Bestbuy játékok
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Eladó alaplapok
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged