Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Lőjetek le, ha rosszul tudom, de ez Android betegség, nem a telefoné. Az SD kártyára mentés miatt történik. Van, amikor a boot során előbb tölti be, hogy az SD kártyáról használjon adatokat, de még nem mountolta azt.... Így nincs honnan. Néha pedig szimplán, működés közben un- és remountolgatja az SD kártyát. Erről természetesen nem értesít.
Ezt én még nem tapasztaltam, csak ismerősök mondták, hogy ez létezik, van ilyen.
Szóval, próbáld ki azt, hogy semmilyen beállítást nem mentesz az SD kártyára. Szóval ha így működik, akkor tádá! Mondjuk én könnyen beszélek... Az SD kártyán csak zenéket és hangoskönyveket tárolok, meg a fotókat menti oda, amiket a telefonnal készítek. Ez utóbbiakat szinkronizálás után 2-3 naponta törölni szoktam, kézzel.
Sz'al nem kell egyből enrage-elni és szidni valamit.
Igen, ez egy "korlát". Lehet, hogy más telefonok nem csinálnak ilyet, vagy még nem tapasztaltad, de ez van. Vagy együtt élsz vele és elfogadod, vagy váltasz. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igen, ez egy "korlát". Lehet, hogy más telefonok nem csinálnak ilyet, vagy még nem tapasztaltad, de ez van. Vagy együtt élsz vele és elfogadod, vagy váltasz. 
Meggyi001