Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Chaser
legenda
1-2 hsz-szel fentebb?
szerk: csak összejött
Ha már itt vagyok, kaptam mailt értékelésről. Azt egyből látni fogom amint a másik fél megadta, vagy nekem is értékelnem kell hozzá?
szerk2: AGE-T: Nálam borult az előbb a bili, mikor HA-ról küldtem privátot. Rendesen betojtam, valami popup áttörte a rendszert de vágom, most ezek mellékesek, első a működés optimalizálása, addig túléljük jobb híján.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
WildSeven
tag
Ha nem fizetsz vizet elzárják, nem a nyomást csökkentik (erre mindenesetre ez igy működik). Muszáj vagyok közhelyzet folyamodni, a nagy halak megeszik a kicsiket. Sajnos ez igy megy nálunk, ez az irány a jelen helyzetben is, ami persze csiszolásokkal és módositásokkal realizálható, de jelenleg ez az irány.
[ Szerkesztve ]
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5 Pro teszt
- Synology NAS
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?