Aktív témák

• Cink_Elek

tag

válasz WhiteWalker #2865 üzenetére

Mondjuk egy "mezeinek" nevezhető emelt díjas sms már nem is jó amit mondjuk Máripiripócsról a kis kondásfiú is eltud küldeni....? (csinálj te is PP-t mert az a divat amcsiba is.Akkor "Franky" leszel te is)

Magamból kiindulva,minek csináljak PP-lehetőséget mikor belföldön még annyira nem szükségeltetik hogy keljen.Aki olyan helyen mozog,vásárol és szüksége van rá az evidens hogy legyen is neki.De nekem aki itthon fizet miért nem lehet egy "mezei",kényelmes,könnyen elintézhető,stb,stb emel díjas sms opciót létrehozni a fizetésre?? Ez oylan baromi nagy dolog amikor itt annyi eszes,vérprofi hozzáértő ember van (allítólag)?!:) meg mellesleg ott is van az opciók közt csak aktiválni kéne.....

Egy szó mint száz,ha odafizetem azt a k*rva pénzt azért hogy itt legyek,akkor had fizessek már úgy ahogy nekem jó és kényelmes és had válasszak már.

1-PP.
    2-SMS
    3-Utalás

Ezen 3 fizetési móddal sztem mindenki megelégedne,megtalálná a nekivalót.(Én még az egyszerre több havi előre fizetést is preferálnám,és arra esetleg járna valami kedvezmény vissza :))

Aktív témák