- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Cink_Elek
tag
válasz
WhiteWalker #2865 üzenetére
Mondjuk egy "mezeinek" nevezhető emelt díjas sms már nem is jó amit mondjuk Máripiripócsról a kis kondásfiú is eltud küldeni....? (csinálj te is PP-t mert az a divat amcsiba is.Akkor "Franky" leszel te is)
Magamból kiindulva,minek csináljak PP-lehetőséget mikor belföldön még annyira nem szükségeltetik hogy keljen.Aki olyan helyen mozog,vásárol és szüksége van rá az evidens hogy legyen is neki.De nekem aki itthon fizet miért nem lehet egy "mezei",kényelmes,könnyen elintézhető,stb,stb emel díjas sms opciót létrehozni a fizetésre?? Ez oylan baromi nagy dolog amikor itt annyi eszes,vérprofi hozzáértő ember van (allítólag)?!
meg mellesleg ott is van az opciók közt csak aktiválni kéne.....
Egy szó mint száz,ha odafizetem azt a k*rva pénzt azért hogy itt legyek,akkor had fizessek már úgy ahogy nekem jó és kényelmes és had válasszak már.
1-PP.
2-SMS
3-UtalásEzen 3 fizetési móddal sztem mindenki megelégedne,megtalálná a nekivalót.(Én még az egyszerre több havi előre fizetést is preferálnám,és arra esetleg járna valami kedvezmény vissza
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hisense LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT