Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez az egyetlen bajom a linuxxal (illetve ez nem feltétlenül a linux hibája, de azé is): egyetlen programot képes 200+ mappába szétszórni
Így meg aztán elég nehézkes a manuális dolog.
Ez a csomaggá hozás hogy történik? (rpm esetében)
MOD: most látom Polesz is írt választ. Bár a csomaggyártás konkrét problematikáját még ő sem írta le (vagy adott linket hozzá)...
[Szerkesztve] -
vicces
addikt
ja és sokat[/b]!! olavstam, de sehol nem találtam a problémáimra megoldást.sok részletes leirás is létezik ,pl a Ti4200-es kareszom driver installja le van pötyögve lépésről - lépésre, de nekem akkor sem sikerült. cska nem indult el az x.ha ezek után meg mertem szolalni, akkor cska aszonták: minden le van irva bammeg,...... söt sok helyen szartak az én kis bajaimra.
viszont, ha nyitok új topicot az egy kicsit feltűnöbb, és talán sokkal többen is reagálnak a ''halálhörgéseimre''. és végre tegnap először /kb mióta rendszeresen netezek/, cirka 1.5 év után/persze nem olvasgattam egész idő alatt a linuxról/ kaptam használható válaszokat..
bocs, hogy élek -
zrubi
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ubuntu Linux
- Google Chrome
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy ezt lehet Slack-en kívül is használni? (nekem MDK-hoz kéne)
Ez az egyetlen bajom a linuxxal (illetve ez nem feltétlenül a linux hibája, de azé is): egyetlen programot képes 200+ mappába szétszórni
Így meg aztán elég nehézkes a manuális dolog.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

e.