- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos igen, elméletileg igazad van. Gyakorltailag azonban az UHU linux-ról beszélünk. Ha jól tudom, te ezt nem próbáltad. Én ugyebár igen, szóval van vele tapaszatalatom (legutoljára az 1-es verziót próbáltam, azóta felé se nézek). Ugyanis szvsz az UHU katasztrófális. Tudom, el kell kezdeni valahol, nem lehet rögtön tökéletes oprendszert csinálni, csak akkor nem kéne úgy tenni, mintha ez egy kész verzió lenne. Mert nagyon nem az. Nagyon sok bug, hiba van benne. Gondolok itt az mplayer+xmms problémákra, a 3D-s problémákra, a fagyásokra, túlzott gépigényre, stb.
vicces:
Azt írtad, hogy ne mondjuk azt, hogy más linuxt rakjál fel. Én mégis megpróbálkozom ezzel: tegyél fel egy másikat. A SUSE-Mandrake-RedHat triumvirátusból bármelyiket. Egy biztos: rosszabbul nem járhatsz. Egy esetben megfontolandó a dolog: ha hadilábon állsz az angollal. Ugyanis magyarságban az UHU verhetetlenDe szerintem, jelenleg, ez az egyetlen előnye. Ez az én tanácsom. Persze nem kell megfogadni.
-
BaLinux
tag
Megjegyezném azt, hogy Linux nem egyenlő xmms, kde, stb. Attól hogy az xmms rossz, a többinek nem lesz baja, nem fog kifagyni. Amúgy ha az X-szel van valami ctrl+alt+bkspc-szel kilőheted talán. Kerneled milyen ver? xmms milyen ver? milyen output pluginnel megy? hangkártyád? ez így elég nehéz.
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Silent Hill f teszt
- Házimozi haladó szinten
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Borderlands 4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest