- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Köszönöm, ez a linuxdcpp nagyon jól működik.
1 kérdésem viszont lenne, hátha tudja valaki a választ:
Próbálgattam a networkmanagert, és ha olyan wireless nethez próbálok csatlakozni, amivel nem tud kapcsolatot létrehozni, akkor letiltja a hálózatot, és hiába kapcsolom vissza, nem jelennek meg újra a hotspotok. Erre tud valaki megoldást? -
attilam
őstag
Köszönöm szépen!
A Valknut-ból érdekelne a 3.8-as verzió, mert csomagban eddig csak 3.7-est találtam, de aztán az is lehet, hogy rossz helyen keresgéltem. Igazából nem is lenne fontos, csak valahogy a 3.7-el nem boldogulok. Vannak userek akiktől egyáltalán nem tudok letölteni, míg másoktól igen, pedig elvileg active vagyok. Remélem a 3.8-ban ez már megoldott, hacsak nem én bénázok el valamit. -
attilam
őstag
Csak megjegyezném: Én a gentoo-ról tértem át az UHU-ra.
Okok: A gentoo nálam sokkal lassabb volt, ami felettébb érdekes, de ez az igazság. Ráadásul a portage állandó frissítése széttördeli teljesen a fájlrendszert, én meg az elején nem gondoltam erre, és nem raktam külön partícióra. Ráadásul ott aztán mindent be kell állítani szinte, amihez mostanság nem sok időm és kedvem van. Ráadásul X alatt néha furcsán megugrott a kép, és nem jöttem rá az okára. Az UHU-val eddig nagyjából minden rendben van. Igaz kicsit kevés csomag érhető el, és sok esetben azok sem up-to-date-ek (ez néha nem baj, ám néha igen), de már önmagánan az a tény, hogy magyar disztróról van szó, sokat számít.Persze vannak hiányosságok, de csak gratulálni tudok a fejlesztőknek, jó lett a rendszer nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest