- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balees
tag
válasz
zsolo_d #2785 üzenetére
Nos a drivert már sikerült felrakni (nvidia), de a monitor menüje 110Hzet ír ki, és hiszek neki.
Szóval ez így nem jó, nem szeretném meggyilkolni a monitort. Másik fórumon mondták hogy lol, a grafikus felületen nem lehet állítani az értékeket (frissítés és felbontás), csak ha konzolon állítom, de azt már nem mondták hogy pontosan hogyan...
Ha tudsz segíteni... -
Blade!!!
tag
válasz
zsolo_d #2409 üzenetére
Szia!
A helyzet az, hogy próbáltam úgy hogy két kijelző. Az egyik dvi-on a másik crt. Akkor grafikus módban nincs kép a dvi-on. Ha azt mondom hogy egy kijelző van akkor is csak a crt-n van jel. A dvi-n nincs. Ha nem grafikus módban vagyok akkor van mind a kettőn. Most már én is driverre gyanakszom. Analogon megy a TFT-m, de ha már az embernek van dvi csatlakozásra lehetősége ugye akkor azt szeretné használni. Majd keresek régebbi drivert. A kari új de nincs hozzá linuxos driver. Az enyém szervizben van addig ezt kaptam. Lehet hogy az menni fog. Igazából az ati új driverében (meg gondolom a régebbiekben is mivel ha az újban nincs) nem szerepel a 9250. Azt írja hogy az r200 és r300-as kártyákhoz jó. Ez meg ugye r280as. Úgyhogy nem értek semmit nem tudok semmit. SEGÍTSÉG!!! -
Nimrod
addikt
válasz
zsolo_d #2374 üzenetére
Nyah, emlékezetből próbálom mondani, mert már nincs fenn az UHU.
Protokollal ne törődj, van egy másik fül, ahol mindent be lehet állítani, hogy mit ne blokkoljon (FTP, HTTP, P2P, online play, stb.). Én FTP-t és HTTP-ket engedtem, mert azt használtam. Beállítani pedig nem kell mindig, elég egyszer. Viszont pl. ha konzolból adsl-setup-al állítod be a kapcsolatod, akkor ott is rákérdez, hogy legyen e tűzfal és mennyire legyen biztonságos. Hogy ez a Guarddog e vagy más azt nem tudom, nem szoktam tűzfallal tökölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest