- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
PGee
tag
Hozzáadtam a source list-hez, de xine-lib így sincs, a libxine1c2 pedig telepítve van... A megadott linken pedig számomra ismeretlen formátumban van a xine-lib... Mit kell vele csinálni?
Szerk:
Érdekes módon a xine, ill a vlc képes lejátszani a filmeket, csak a normál sebességnél kissé gyorsabban, de ezzel sem tudok mit kezdeni...
[Szerkesztve] -
PGee
tag
WARNING! No X11 output plugins will be built.
For some reason, the requirements for building the X11 video
output plugins are not met. That means, that you will NOT be
able to use the resulting xine-lib to watch videos in a window
on any X11-based display (e.g. your desktop).
If this is not what you want, provide the necessary X11 build
dependencies (usually done by installing a package called
XFree86-devel or similar) and run configure again.
Egész pontosan melyik csomag kéne, ha Kubuntut használok?
Kell nekem egyáltalán? xine-lib-et fordítanám le, hogy a Kaffeine tudjon divx-es videókat is játszani... -
PGee
tag
Huhh, még egy kérdés...
Lapost használok, és vmi sztem nem stimmel... Folyamatosan megy a venti, igaz nem is túl meleg a gép, mindenesetre kissé zavaró. Szóval mit hol kéne beállítani, hogy néha kikapcsoljon a venti, ha már elég hideg a gép, meg a cpu se fullon menjen (AMD powernow!)...
Előre is köszi mindent! -
PGee
tag
Hi!
Egy Kubuntu Breezy (5.10) van a gépemen... És szükségem lenne a gcc-3.4-re... A gond a következő: még nincs net a gépen, nem műxik a wlan... Szóval találtam egy linket, ahol leírják, hogy hogyan lehet megoldani... [link]
Nekem nem igazán működik... Az apt-get install gcc-3.4 után megkérdezi valahol, hogy:
Install these packages without verification [y/N]? y
Na ezután hibát kapok, hogy a fájlokat nem találja... Ez miért lehet? Az ugye nem lehet, hogy nekem Kubuntum van, a leírásban meg Ubuntu? De akkor mi?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- C# programozás
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest