Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
PGee
tag
Hozzáadtam a source list-hez, de xine-lib így sincs, a libxine1c2 pedig telepítve van... A megadott linken pedig számomra ismeretlen formátumban van a xine-lib... Mit kell vele csinálni?
Szerk:
Érdekes módon a xine, ill a vlc képes lejátszani a filmeket, csak a normál sebességnél kissé gyorsabban, de ezzel sem tudok mit kezdeni...
[Szerkesztve] -
PGee
tag
WARNING! No X11 output plugins will be built.
For some reason, the requirements for building the X11 video
output plugins are not met. That means, that you will NOT be
able to use the resulting xine-lib to watch videos in a window
on any X11-based display (e.g. your desktop).
If this is not what you want, provide the necessary X11 build
dependencies (usually done by installing a package called
XFree86-devel or similar) and run configure again.
Egész pontosan melyik csomag kéne, ha Kubuntut használok?
Kell nekem egyáltalán? xine-lib-et fordítanám le, hogy a Kaffeine tudjon divx-es videókat is játszani... -
PGee
tag
Huhh, még egy kérdés...
Lapost használok, és vmi sztem nem stimmel... Folyamatosan megy a venti, igaz nem is túl meleg a gép, mindenesetre kissé zavaró. Szóval mit hol kéne beállítani, hogy néha kikapcsoljon a venti, ha már elég hideg a gép, meg a cpu se fullon menjen (AMD powernow!)...
Előre is köszi mindent! -
PGee
tag
Hi!
Egy Kubuntu Breezy (5.10) van a gépemen... És szükségem lenne a gcc-3.4-re... A gond a következő: még nincs net a gépen, nem műxik a wlan... Szóval találtam egy linket, ahol leírják, hogy hogyan lehet megoldani... [link]
Nekem nem igazán működik... Az apt-get install gcc-3.4 után megkérdezi valahol, hogy:
Install these packages without verification [y/N]? y
Na ezután hibát kapok, hogy a fájlokat nem találja... Ez miért lehet? Az ugye nem lehet, hogy nekem Kubuntum van, a leírásban meg Ubuntu? De akkor mi?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest