- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Egy-két dologra tudom a választ.Nos az ubuntu/kubuntu/edubuntu főleg ablakkezelőben különbözik. Az ubuntu a gnome felületet használja, míg a kubuntu a kde-t.Az edubuntut főleg iskolák részére alakították ki, mert jók desktopnak is meg szervernek is.Gondolom tele van suliban használatos programokkal.A breezy, dapper stb, pedig az aktuális kiadás elnevezései.A legújabb az edgy eft.A live annyit tesz, hogy telepítés nélkül is futtatható.A belépéshez meg nem kellenek trükkök.
-
Fawkes
őstag
Tegyél fel ubuntu edgy-t.ma jelent meg. [link]
Root belépés ha tényleg szükséges megoldható.Van hozzá magyar leírás.
Edgy-ben nem tetszik a panelek közti váltásnál kicsik a panelfelületek, azaz egymás fölé rakja a tálcán ez elég zavaró.Vissza lehet állítani valahogy a régi helyzetbe?
WMV filekat nem tudok lejátszani semmivel, pedig minden codec adott hozzá.
Mplayer azt mondja: Cannot find codec matching selected -vo and video format 0x33564D57
vmware probléma.Leszedtem majd újratettem volna de azt írja:
A previous installation of VMware software has been detected.
Failure
Execution aborted.
pedig leszedtem az előzőt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest