Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
akkor is, ha másik 2 kernel, meg egy win betöltésére is be van lőve az a menu.lst/lilo.conf? ebben nem vagyok biztos. mert ha csak egy vmlinuz és egy vmlinuz.old van, az oké, azt a make zlilo is tudta annak idején.
ezt a debianos ''baromkodást'' a kernel környékén én például nem szeretem, itt jobban szeretek kézzel intézkedni. -
Ganger
aktív tag
nem sajna, proxyk fognak mindent
jaja igy csinaltam eddig is. vagyis csak csinaltam volna. De legalabb tegnap mar talalt csomagokat, azaz hajnalban, de rovid idon belul nem engedett mar fel. Sot igazabol csak egy ftp-t talalt amire feltudott lepni es annak is 50%-a az ami talalat volt, a tobbi nem talalhato, vagy idotullepes.
persze firefoxba siman nezegettem hogy mit kene letoltenie, es csak csovaltam a fejem.
-
GD
őstag
honnét jött az ötlet? csak kíváncsi vagyok.. a hibasorokból persze látszik hogy az ICE akármi baxaxik, de kis kommentárt elfogadunk
vagy google volt a barátod?
jaigen
Unable to read ICE authority file: /home/andris/.ICEauthority
így már érthető, lusta voltam végigolvasni figyelmesen
[Szerkesztve] -
pampika
őstag
Áh,köszi

Adtam neki egy chmod 777-et és azóta megy (ls -a -l )-el nem akarta megtalálni,ha .*-ra,vagy hasonlóra kerestem,a midnight commander meg kissé szét volt csúszva recovery terminal alatt.
De mostmár megy
Rákerestem a synapticban :
iceauth : X ICE authentication manipulation.
Kell ez nekem?
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő